• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Actie films

 • The LXD: The Uprising Begins  

  The LXD: The Uprising Begins

  The LXD: The Uprising Begins

  The LXD - The Legion of Extraordinary Dancers - is in oorsprong een internetreeks over twee groepen rivaliserende dansers. Tegenover de helden zelf - The LXD - staan de slechteriken van The Alliance of the Dark. Beide groepen beschikken over superkrachten, de 'Ra', die ze ontplooien via hun danstalenten. Het volledige verhaal omspant talloze eeuwen, van in de jaren '20 van de twintigste ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.593x Bekeken
 • Season of the Witch  

  Season of the Witch

  Season of the Witch

  Nicolas Cage is een veertiende-eeuwse kruisvaarder. Als hij en zijn kameraad (Ron Perlman) terugkeren in hun thuisland, treffen zij een door Zwarte Pest verwoest land aan. De kerk ziet zwarte magie als oorzaak van de pest en beveelt de kruisvaarders een schuldig bevonden heks (Claire Foy) naar een afgelegen klooster te brengen. Daar zullen monniken een ritueel uitvoeren dat een einde moe..

  1 + / 0 - Stemmen | 3.842x Bekeken
 • True Grit  

  True Grit

  True Grit

  True Grit is een film, gebaseerd op een boek van Charles Portis uit 1968 en een remake van de bekende western met John Wayne (1969), geregisseerd door de Coen Brothers. De veertienjarige Mattie Ross (Hailee Steinfeld) is getuige van de wrede moord op haar vader. Ze wil wraak nemen op zijn moordenaar Tom Chaney (Josh Brolin) en roept de hulp in van de schietgrage, dronken U.S. Marshall Ro..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.839x Bekeken
 • Tron - Legacy  

  Tron - Legacy

  Tron - Legacy

  Wanneer Sam Flynn (Garrett Hedlund) nog jong is, verdwijnt zijn vader Kevin (Jeff Bridges), een computerprogrammeur. Zo'n 20 jaar later krijgt Sam bezoek van Alan Bradley, een oud-collega van zijn vader. Alan beweert dat de vader van Sam nog leeft en vermoedt dat hij terug te vinden is in diens vroegere arcadehal. Sam hecht niet veel geloof aan dat gegeven, maar gaat toch op onderzoek ui..

  1 + / 0 - Stemmen | 3.747x Bekeken
 • Dark Vengeance  

  Dark Vengeance

  Dark Vengeance

  Na DEADLY CROSSING stuurt regisseur Keoni Waxman ("A Dangerous Game") actieheld Steven Seagal ("Machete") opnieuw als undercover agent Elijah Kane op een dodelijke missie: met zijn eliteteam is hij een uiterst koelbloedige seriemoordenaar op het spoor die zich aan vrouwelijke strippers vergrijpt. Door het stijgende aantal slachtoffers, raadselachtige verdachten en zwarte magie wordt het ..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.237x Bekeken
 • Deadly Crossing  

  Deadly Crossing

  Deadly Crossing

  Regisseur Keoni Waxman ("A Dangerous Game") trekt alle registers open met actieheld Steven Seagal ("Machete") als undercoveragent in het explosieve en spannende DEADLY CROSSING. Op zijn vertrouwde keiharde manier jaagt Steven Seagal (Elijah Kane) met zijn elite undercoverteam achter meedogenloze drugsdealers aan om elke opkomst van criminaliteit in Louisiana in de kiem te smoren. Dat he..

  1 + / 0 - Stemmen | 3.263x Bekeken
 • Pizza maffia  

  Pizza maffia

  Pizza maffia

  Pizza Maffia vertelt het verhaal van Ibrahim en zijn neef Illias. Iedereen kent ze als Bram en Haas, de twee snelste koeriers van pizzeria Novara. De twee jongens zijn onafscheidelijk. Elke avond racen ze op hun scooter door de stad en halen de bruutste stunts uit om als eerste bij de klant te zijn. De pizzeria is eigendom van Brams vader, maar sinds hij met een hernia thuis zit, runt oo..

  3 + / 0 - Stemmen | 7.160x Bekeken
 • Five Minarets in New York  

  Five Minarets in New York

  Five Minarets in New York

  Twee Turkse anti-terreur agenten gaan in New York op zoek naar de gevaarlijke en legendarische terrorist Dajjal. Terwijl ze nauw samenwerken met de FBI en de New York Police Department weten ze ene Hadji Gumus te arresteren. Hadji vertrok na in Turkije in de gevangenis te hebben gezeten voor moord naar New York om een nieuw leven te starten. Maar wat voor nieuw leven?

  0 + / 0 - Stemmen | 3.223x Bekeken
 • True Grit  

  True Grit

  True Grit

  True Grit is een film, gebaseerd op een boek van Charles Portis uit 1968 en een remake van de bekende western met John Wayne (1969), geregisseerd door de Coen Brothers. De veertienjarige Mattie Ross (Hailee Steinfeld) is getuige van de wrede moord op haar vader. Ze wil wraak nemen op zijn moordenaar Tom Chaney (Josh Brolin) en roept de hulp in van de schietgrage, dronken U.S. Marshall Ro..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.753x Bekeken
 • Green Hornet  

  Green Hornet

  Green Hornet

  Britt Reid wil niet werken, alleen maar feesten. Totdat hij op een avond een supercoole carriere ontdekt: actieheld. Als de Green Hornet bindt hij, samen met zijn slimme hulpje en vechtsportspecialist Kato, de strijd aan met de onderwereld van LA, geleid door de zware jongen Chudnofsky. Zelfs Britts secretaresse Lenore weet niets van de nachtelijke avonturen van het duo. In stijl en met ..

  2 + / 0 - Stemmen | 3.928x Bekeken
 • Skyline  

  Skyline

  Skyline

  Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Als een van hun vrienden gevangen wordt genomen door het licht breekt er paniek uit in de groep. Al snel ontdekken ze dat er een buitenaardse invasie voor hun ogen afspeelt waarbij de gehele mensheid de prooi is! In drie dagen worden Hong Kong, New York en Las..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.971x Bekeken
 • Platoon of Death  

  Platoon of Death

  Platoon of Death

  Platoon of Death is een afspiegeling van de waargebeurde gruwelijke feiten in My Lai, Vietnam maart 1968. Een groep Amerikaanse soldaten verliest in de buurt van My Lai onverwacht een aantal van haar mannen. De groep kookt van woede en begint een ware veldslag onder aanvoering van Tweede Luitenant William Calley. Het dorp My Lai wordt totaal uitgeroeid, de soldaten worden gek en maken er..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.942x Bekeken
 • T.3.I - The Secret of Terror Castle  

  T.3.I - The Secret of Terror Castle

  T.3.I - The Secret of Terror Castle

  'The Three Investigators: The Secret of Terror Castle': Een geheimzinnige videoband duikt op als Jupiter Jones zijn verjaardag viert in Rocky Beach. Op de band is een opname te zien van zijn al lang overleden ouders, ze proberen via deze manier de sleutel te geven voor de oplossing van een lastig raadsel. De sleutel brengt de jonge vrienden via een lange weg naar het oude en verlaten gro..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.335x Bekeken
 • The Other Guys  

  The Other Guys

  The Other Guys

  De New Yorkse rechercheurs Gamble en Hoitz slijten hun dagen achter hun bureaus. Ze hebben een hekel aan elkaar en moeten het saaie kantoorwerk opknappen voor de twee populairste agenten van het korps. Maar als die twee sneuvelen, wordt alles anders. Kunnen Gamble en Hoitz de strijd aan met de zware criminaliteit, zonder elkaar af te maken en New York City te verwoesten?

  0 + / 0 - Stemmen | 4.608x Bekeken
 • Cell 211  

  Cell 211

  Cell 211

  Juan heeft net een baan gekregen als gevangenbewaarder. In zijn enthousiasme meldt hij zich een dag eerder, voor een rondleiding in de gevangenis. Tijdens de tour krijgt hij een ongeluk en raakt hij buiten bewustzijn. Dan breekt een opstand uit onder de gevangenen. Juan blijft achter, in cel 211. Wanneer hij wakker wordt, heeft hij meteen in de gaten dat hij gevaar loopt. Hij moet improv..

  2 + / 0 - Stemmen | 5.106x Bekeken
 • Operation - Endgame  

  Operation - Endgame

  Operation - Endgame

  0 + / 0 - Stemmen | 1.890x Bekeken
 • 39th Battalion  

  39th Battalion

  39th Battalion

  0 + / 0 - Stemmen | 5.199x Bekeken
 • The Legend of Bruce Lee  

  The Legend of Bruce Lee

  The Legend of Bruce Lee

  Een gloednieuwe miniserie over het leven van Bruce Lee , geproduceerd door zijn weduwe en dochter en met internationale martial arts-sterren in de hoofdrollen! Bruce Lee wordt in Hongkong opgeleid door de legendarische kungfu- meester LP Man en studeert vervolgens filosofie in de Verenigde Staten. Daar besluit hij zijn kennis van vechtkunst te delen met Amerikaanse studenten, wat kwaad b..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.956x Bekeken
 • The Pilot  

  The Pilot

  The Pilot

  Genua, 1943. Teglio is een graag geziene gast in kringen van de Italiaanse elite. De jonge piloot is persoonlijk bevriend met Italo Balbo, de fascistische Minister van Luchtvaart onder Mussolini. Massimo aanvaart de uitdaging om per watervliegtuig naar Milaan te vliegen en zo een medicijn te brengen dat het leven zal redden van een hoge Nazi. Vliegen is zijn lust en zijn leven, maar deze..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.031x Bekeken
 • Bangkok Adrenaline  

  Bangkok Adrenaline

  Bangkok Adrenaline

  Vier westerse toeristen zijn in Thailand op vakantie om eens flink feest te vieren. Hun droomvakantie valt al snel in duigen wanneer ze tijdens een kaartspel een groot geldbedrag verliezen aan plaatselijke gangsters. Om hun schuld te betalen bedenken ze het plan om een rijke erfgename te ontvoeren. De vader van dit beeldschone meisje heeft echter heel andere plannen en besluit een leger ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.371x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter