• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Actie films

 • Bridge to Nowhere  

  Bridge to Nowhere

  Bridge to Nowhere

  In een achterbuurt van Pittsburgh bedenken vier kansloze vrienden een plan om snel rijk te worden. Vastbesloten, maar onervaren, bevinden ze zich al snel zeer succesvol in de wereld van de prostitutie. Aangedreven door geld en hun nieuwe levensstijl, waarvan ze alleen maar van hadden kunnen dromen, ondervinden ze meedogenloos hoe het is om verstrikt te raken in een donker en gevaarlijk a..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.858x Bekeken
 • Legend of the Fist  

  Legend of the Fist

  Legend of the Fist

  Shanghai 1925: de Japanse bezetters heersen met harde hand over het noordelijke district van deze levendige wereldstad om in het diepste geheim een aanstaande invasie voor te bereiden. Daar bevindt zich de glamoureuze nachtclub Casablanca, een trefpunt van Chinese triaden, hoge Japanse officieren en internationale spionnen. Daar is ook Kungfu vechter Chen Zhen aanwezig, die incognito naa..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.999x Bekeken
 • New Kids Turbo  

  New Kids Turbo

  New Kids Turbo

  15 + / 4 - Stemmen | 10.539x Bekeken
 • The Legend  

  The Legend

  The Legend

  Fong Sai Yuk heeft totaal geen idee dat zijn vader tot de verzetsstrijders behoort die een opstand tegen de weinig geliefde keizerlijke familie op touw zetten. Hij gaat liever met zijn vrienden op pad en raakt telkens weer in vechtpartijen verwikkeld. Die blijven dan ook niet zonder gevolgen: wanneer hij een toernooi wint, moet hij met de dochter van de burgemeester trouwen. Maar als de ..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.889x Bekeken
 • Barbarossa  

  Barbarossa

  Barbarossa

  De noordelijke landen worden geregeerd door de Germaanse keizer Frederik I, bijgenaamd "Barbarossa". Het is zijn droom om ook centraal Europa te veroveren, zodat zijn rijk weer net zo groot wordt, als eens het rijk van Karel de Grote was. Een jongeman uit Milaan, genaamd Alberto Da Giussano, heeft echter een klein leger opgericht, bestaande uit 900 vechtlustige mannen die nergens voor te..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.893x Bekeken
 • Harry Potter 7 special  

  Harry Potter 7 special

  Harry Potter 7 special

  Ontdek de slechte kant van het toverrijk in deel 1 van The Deathly Hallows. Door de interviews met David Heyman en David Yates, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Helena Bonham Carter en anderen, krijgen we een voorproefje van wat Harry en zijn vrienden te wachten staat. Inclusief een kijkje bij Voldemort terwijl hij zich voorbereidt om eindelijk Harry Potter te verslaan, de val en de schande..

  3 + / 0 - Stemmen | 2.752x Bekeken
 • Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 1)  

  Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 1)

  Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 1)

  Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid en macht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de vrienden meer dan ooit op elkaar vertrouwen, maar de Duistere Krachten die hen omgeven, dreigen hen uit elkaar te drijven. Ondertussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke pl..

  5 + / 0 - Stemmen | 5.953x Bekeken
 • T3I The Three Investigators - Mission 1 - Skeleton Island  

  T3I The Three Investigators - Mission 1 - Skeleton Island

  T3I The Three Investigators - Mission 1 - Skeleton Island

  0 + / 0 - Stemmen | 4.037x Bekeken
 • Millwall Hooligans  

  Millwall Hooligans

  Millwall Hooligans

  Het indrukwekkende drama The Firm van de Britse regisseur Nick Love is in grote lijnen gebaseerd op de gelijknamige legendarische tv-film van Alan Clarke uit 1989. Het grote verschil is dat het verhaal deze keer wordt verteld vanuit het perspectief van een ander personage. Deze centrale figuur is Dom, een jonge voetbalfan die graag een beruchte hooligan wil worden. Hij raakt verstrikt in..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.249x Bekeken
 • Black  

  Black

  Black

  Na een mislukte overval op een geldtransport in Parijs, waarbij drie van de vier overvallers omkomen, moet de misdadiger 'Black' zich een tijdje schuil houden. Als zijn neef hem tipt over een partij diamanten in een slecht bewaakte bank in Dakar besluit Black met drie bendeleden naar Senegal af te reizen om de bank te beroven. Al snel blijkt dat Black niet de enige is die achter de diama..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.729x Bekeken
 • Ghost Machine  

  Ghost Machine

  Ghost Machine

  Een groep jonge US militairen weet een geheime gevecht simulator uit de kazerne te smokkelen om in een afgelegen en verlaten gevangenis een weekend te kunnen gamen. Wanneer ze de apparatuur opstarten blijkt er iets met de software niet in orde te zijn. Iets of iemand heeft zichzelf ge-upload, met als gevolg dat een dodelijke nieuwe speler nu deel uit maakt van het spel. Ontsnappen blijkt..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.127x Bekeken
 • Freight  

  Freight

  Freight

  De meedogenloze Christi is de leider van een Russische bende onderwereldfiguren in London, die op illegale wijze Oost-Europeanen het land in smokkelt. De vrouwen worden gedwongen in de prostitutie te werken, de mannen moeten vechten in illegale 'cagefights'. Wanneer de belangen van de lokale zakenman Gabe in het geding komen breekt er een oorlog uit tussen de twee rivaliserende partijen...

  0 + / 0 - Stemmen | 3.137x Bekeken
 • Rare Exports  

  Rare Exports

  Rare Exports

  Diep onder het bevroren ijs van de Finse bergen sluimert het oeroude geheim van de echte Kerstman. Tot dat moment dan, want de louche Riley (Per Christian Ellefsen) en zijn Amerikaanse mijnonderneming voeren in de berg achter het dorp niet alleen maar proefboringen uit. Als de kleine Pietari (Onni Tommila) en zijn vader (Jorma Tommila) kort voor het kerstfeest op een hele kudde dode rend..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.466x Bekeken
 • Guerilla War  

  Guerilla War

  Guerilla War

  Eduardo, zoon van een invloedrijke zakenman, wordt als hij met zijn vriend op reis is op gewelddadige wijze door guerrilla's ontvoerd. De voortdurende verplaatsingen van het kamp in de jungle van Colombia, de slopende onzekerheid en niet in de laatste plaats de eenzaamheid brengen hem tot de grens van de waanzin. Het gevaar komt van alle kanten, van de meedogenloze jungle, van de vijand..

  0 + / 0 - Stemmen | 7.226x Bekeken
 • Bodyguards and Assassins  

  Bodyguards and Assassins

  Bodyguards and Assassins

  Geproduceerd door de succesvolle producent Peter Chan met daarbij de grootste acteurs, verfilmde Teddy Chan een groot Chinees, historisch epos. Groots en indrukwekkend schetst het een beeld van de republikeinse opstand die het einde van het keizerrijk inluidde. Helden worden geboren en helden sterven in dit pakkende stuk geschiedenis. Oktober 1906: de Qing-dynastie van keizerin Dowager n..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.694x Bekeken
 • Wrath of Cain  

  Wrath of Cain

  Wrath of Cain

  Cain zit opgesloten in een zwaar beveiligde inrichting, terwijl zijn enige zoon Ricky buiten de poorten hetzelfde te wachten staat. De gevangenisbewaarder Dean vormt een sterke band met Cain en helpt hem over zijn slechte levensstijl uit het verleden heen te komen. Ricky, die al van Cain vervreemd is sinds zijn jeugd, wordt later ook opgepakt en naar dezelfde gevangenis overgebracht. Cai..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.221x Bekeken
 • IP Man Zero  

  IP Man Zero

  IP Man Zero

  Foshan in het jaar 1905. De jonge IP Man bezoekt de school van martial- arts meester Chan Wah-Shun, die hem met de grondbeginselen van de Wing- Chun-techniek vertrouwd maakt. Na zijn plotselinge dood neemt zijn collega Ng Chung-So de school over en helpt IP Man zich verder te verbeteren. Jaren later trekt de jonge IP Man naar Hongkong en leert daar de oude Leung-Bik kennen, die hem nieuw..

  0 + / 0 - Stemmen | 7.233x Bekeken
 • Born to Raise Hell  

  Born to Raise Hell

  Born to Raise Hell

  Martial-arts stuntman Lauro Chartrand levert met Born to Raise Hell een compromisloze actiefilm af. Daarin bewijst genre-icoon Steven Seagal opnieuw dat hij op zijn best is. Seagal begint met zijn team aan een gruwelijke veldtocht tegen een van de grootste drugs- en wapenbendes van de Balkan. Daarbij gaat het er keihard en genadeloos aan toe. Een echt actiehoogtepunt dat zich kan meten ..

  3 + / 1 - Stemmen | 6.368x Bekeken
 • War of Wizards  

  War of Wizards

  War of Wizards

  Korea tijdens de Joseon dynastie: de jonge tovenaarsleerling Jeon Woo Chi behoort tot de meest getalenteerden van zijn gilde, maar hij gebruikt zijn trucs liever voor eigen bestwil. Echter als een magische toverfluit in het bezit komt van een kwaadaardige kobold, moet hij wel ingrijpen. Zijn meest kwade tegenstander in de strijd om deze waardevolle fluit is de tovenaar Hwadam, die de men..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.618x Bekeken
 • The Town  

  The Town

  The Town

  4 + / 0 - Stemmen | 6.156x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter