• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Actie films

 • Storm Warriors  

  Storm Warriors

  Storm Warriors

  1 + / 0 - Stemmen | 3.409x Bekeken
 • The Devils Playground  

  The Devils Playground

  The Devils Playground

  Een groot farmaceutisch bedrijf wil een nieuw middel op de markt brengen, echter met desastreuze gevolgen. Als enige van dertigduizend proefpersonen is de zwangere Angela nog niet in een bloeddorstig, agressief en pijlsnel monster gemuteerd. Terwijl Londen tot een waar inferno keert, worden de overlevingskansen van Angela en een kleine groep overlevenden steeds kleiner. Maar dan is daar ..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.927x Bekeken
 • Scorpion King 2 - The Rise of the Warrior (tv movie)  

  Scorpion King 2 - The Rise of the Warrior (tv movie)

  Scorpion King 2 - The Rise of the Warrior (tv movie)

  Beleef het ontstaan van de legende van de Scorpion King! Wanneer de jonge Mathayus er getuige van is hoe zijn vader vermoord wordt door de koning (Ultimate Fighting Championship winnaar Randy Couture), zint hij op wraak. Jaren later heeft hij zich ontpopt tot de meest gevreesde krijger van de Oude Wereld. Een heldhaftig avontuur boordevol adembenemende actie en spetterende special effect..

  2 + / 0 - Stemmen | 3.637x Bekeken
 • Scheepsjongens van de bontekoe  

  Scheepsjongens van de bontekoe

  Scheepsjongens van de bontekoe

  NEDERLANDS GESPROKEN. Hajo wil naar zee als scheepsjongen op het schip van schipper Bontekoe. Zijn moeder doet er alles aan om hem aan wal te houden, maar de roep van de zee is te sterk. Padde, het onhandige vriendje van Hajo, kan geen afscheid van hem nemen en springt vlak voor het vertrek aan boord, daar sluiten Hajo en Paddde vriendschap met Rolf. Op hun tocht naar de Oost beleven ze ..

  2 + / 0 - Stemmen | 6.058x Bekeken
 • Mexican Gangster  

  Mexican Gangster

  Mexican Gangster

  Johnny Sunshine, geboren in een Mexicaans-Amerikaanse ghetto-familie, was als kind getuige van de moord op zijn ouders. Op slechts achtjarige leeftijd neemt hij wraak op de man, die zijn moeder vermoordde. Johnny groeit op als gangster in een meedogenloze wereld als verkoper en smokkelaar van drugs, maar hij realiseert zich ook, dat dit niet het leven is dat hij wil voor zijn broertje Ri..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.143x Bekeken
 • In Tranzit  

  In Tranzit

  In Tranzit

  In de chaotische nasleep van de Tweede Wereldoorlog, wordt een groep Duitse officieren per ongeluk gestuurd naar de Russische gevangenis in Leningrad. Geleid door vrouwen. John Malkovich geeft de vrouwelijke leiding de opdracht om de SS officieren stap voor stap uit te roeien. Ze spelen kat en muis spel met de gevangenen. Niet alles lijkt wat het is. Vooroordelen worden soms onterecht ge..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.781x Bekeken
 • Valhalla Rising  

  Valhalla Rising

  Valhalla Rising

  Mads Mikkelsen speelt in deze gewelddadige Vikingfilm de barbaarse, maar onoverwinnelijke slaaf One-Eye. Als hij aan zijn bestaan als slaaf ontsnapt ontmoet hij een groep tot het Christendom bekeerde Vikingen die hem mee neemt om het Beloofde Land en de beloofde Stad te bevrijden. Na een eindeloze en barre tocht belanden ze aan een onbekende, verlaten kust. Wat volgt is een periode vol g..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.242x Bekeken
 • Rampage  

  Rampage

  Rampage

  De opwarming van de aarde, gebrek aan voedsel, overbevolking en overmatige consumptie: Bill Williamson kan er niet meer tegen. Hij wordt gek van zijn uitzichtloze werk, onverdraaglijke medemensen en de wereld in het algemeen. Maar hij heeft een ongelooflijk plan: hij wil een bloedbad aanrichten en daardoor een beter leven krijgen. Met een zelf geconstrueerde kevlar uitrusting en tot de t..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.426x Bekeken
 • Dukes of Hazzard - The Beginning  

  Dukes of Hazzard - The Beginning

  Dukes of Hazzard - The Beginning

  De eerste keer vergeet je nooit! Maak kennis met de tieners Bo en Luke Duke, twee felle herrieschoppers. Ze zijn nieuw in Hazzard County, waar ze bij hun illegale drank stokende oom Jesse moeten gaan wonen. Opschepper Boss Hogg licht de burgerij al op om zijn zakken te vullen, maar als hij de boerderij van de Dukes wil stelen gaat hij te ver. Als het geruzie, de herrie en de snelle pret ..

  1 + / 0 - Stemmen | 3.456x Bekeken
 • Delphi Effect  

  Delphi Effect

  Delphi Effect

  Jacob Keane is een ex-spion die na jaren pensioen terug gaat in de duistere wereld van de spionage. Hij krijgt te maken met Marta, zijn voormalige partner wiens geheugen gewist is door onbekende redenen en op de vlucht is voor psychopathische moordenaars.

  0 + / 1 - Stemmen | 2.107x Bekeken
 • Iron Man 2  

  Iron Man 2

  Iron Man 2

  Na het succes van Iron Man 1 is Tony Stark terug in Iron Man 2 met nog meer spektakel. In Iron Man 2 wordt Tony Stark zes maanden, nadat hij zijn identiteit als 'Iron Man' heeft onthuld, opnieuw gedwongen zijn krachten te bundelen. Nu de wereld bewust is van het feit dat Tony 'Iron Man' is, wordt hij door zowel de pers als de regering onder druk gezet om zijn uitvinding en technologie me..

  4 + / 0 - Stemmen | 5.553x Bekeken
 • Bog Bodies  

  Bog Bodies

  Bog Bodies

  Als een landeigenaar in Ierland besluit om wat aan zijn land te gaan doen, wekt hij per ongeluk het lichaam van een man, die 2000 jaar geleden op gruwelijke wijze om zeep is geholpen. De man komt terug uit de dood en begint vervolgens met het vermoorden van onschuldige mensen. Een archeoloog, een jager en diens hulpjes zetten vervolgens alles op alles om de man weer onder de grond te kri..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.222x Bekeken
 • The Bounty Hunter  

  The Bounty Hunter

  The Bounty Hunter

  Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en he..

  2 + / 0 - Stemmen | 4.310x Bekeken
 • Lock Stock and two Smoking Barrels  

  Lock Stock and two Smoking Barrels

  Lock Stock and two Smoking Barrels

  0 + / 0 - Stemmen | 2.416x Bekeken
 • Warriors of Chaos  

  Warriors of Chaos

  Warriors of Chaos

  Warriors of Chaos is snel, hard en onvoorspelbaar, zoals punk kan zijn. Deze van oorsprong Duitse film vertelt een verhaal, zoals dat overal en altijd weer plaatsvindt. De juiste mix van bier, zon, muziek, een Zwitsers zakmes en een hanenkam zorgen voor een explosieve mix. In Warriors of Chaos komen getuigen aan het woord, punkgrootheden, die de smaak van het asfalt van dichtbij hebben e..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.983x Bekeken
 • By the Will of Genghis Khan  

  By the Will of Genghis Khan

  By the Will of Genghis Khan

  Deze meeslepende film vertelt het levensverhaal van Temujin, de Mongoolse veroveraar die de stammen in zijn land verenigde en de geschiedenis in zou gaan als Genghis Khan. Het verhaal begint met drie jeugdvrienden die een echte broederband met elkaar hebben. Een van hen kiest voor de spiritualiteit en groeit uit tot een invloedrijk sjamaan. De andere twee volgen het oorlogspad en worden ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.071x Bekeken
 • True Legend  

  True Legend

  True Legend

  True Legend (originele naam: Su Qi-Er). Su Qi-Er is een steenrijke afstammeling van de Qing-dynastie, die valselijk beschuldigd wordt en ten gevolge daarvan zijn bezittingen en status verliest. Eenmaal op straat terecht gekomen wijdt hij zijn leven aan de martial arts en ontpopt zich tot een eerzame held, die al snel de 'Koning van de Bedelaars' wordt genoemd.

  0 + / 0 - Stemmen | 4.639x Bekeken
 • Lord of the Rings 02 - The Two Towers  

  Lord of the Rings 02 - The Two Towers

  Lord of the Rings 02 - The Two Towers

  Het reisgenootschap is dan wel uit elkaar gevallen, maar het de tocht om de magische ring te vernietigen duurt voort. Terwijl Frodo en Sam hun leven aan Gollem moeten toevertrouwen indien zij de weg naar Mordor willen vervolgen, rukt Saruman's duistere leger op. Onderwijl maken de overige leden van het reisgenootschap zich samen met de bewoners van Midden-aarde op voor een heftige strijd..

  3 + / 0 - Stemmen | 4.507x Bekeken
 • Code Name - The Cleaner  

  Code Name - The Cleaner

  Code Name - The Cleaner

  0 + / 0 - Stemmen | 2.126x Bekeken
 • The Brothers Bloom  

  The Brothers Bloom

  The Brothers Bloom

  THE BROTHERS BLOOM is een scherpe komedie over de twee beste oplichters ter wereld: de broers Bloom. In hun wereld is misleiding een kunst en niets is als het lijkt. Ze besluiten een laatste spectaculaire klus aan te nemen: het bedriegen van een mooie en excentrieke erfgename met een uitvoerig plot dat hen rond de wereld voert.

  0 + / 0 - Stemmen | 2.388x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter