• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Animatie films

 • Storks NL  

  Storks NL

  Storks NL

  Nederlands gesproken. Ooievaars leveren baby's af... tenminste dat deden zij. Nu leveren zij pakketjes af voor de internetmagnaat Cornerstore.com. Junior, de top leveringsooievaar, staat vlak voor een promotie wanneer hij per ongeluk de Baby Productie Machine activeert en een schattige, maar volledig ongeautoriseerde baby produceert. In een wanhopige poging om zijn probleempakketje af ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.439x Bekeken
 • Storks  

  Storks

  Storks

  Nederlands ondertiteld. Ooievaars leveren baby's af... tenminste dat deden zij. Nu leveren zij pakketjes af voor de internetmagnaat Cornerstore.com. Junior, de top leveringsooievaar, staat vlak voor een promotie wanneer hij per ongeluk de Baby Productie Machine activeert en een schattige, maar volledig ongeautoriseerde baby produceert. In een wanhopige poging om zijn probleempakketje a..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.510x Bekeken
 • Kubo and the Two Strings  

  Kubo and the Two Strings

  Kubo and the Two Strings

  Nederlands ondertiteld. De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Monkey en Beetle. Bewapend met zijn shamisen - een magisc..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.443x Bekeken
 • Kubo en het Magische Zwaard  

  Kubo en het Magische Zwaard

  Kubo en het Magische Zwaard

  Nederlands gesproken. De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Monkey en Beetle. Bewapend met zijn shamisen - een magisch ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.437x Bekeken
 • Trolls  

  Trolls

  Trolls

  NEDERLANDS ONDERTITELD. Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider, Koning Gristle. Poppy zal alles op alles moeten zetten en kleur moeten bekennen om de reddingsmissie tot een goed einde te ku..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.502x Bekeken
 • Trolls NL  

  Trolls NL

  Trolls NL

  NEDERLANDS GESPROKEN. Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider, Koning Gristle. Poppy zal alles op alles moeten zetten en kleur moeten bekennen om de reddingsmissie tot een goed einde te kunn..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.160x Bekeken
 • Pete's Dragon  

  Pete's Dragon

  Pete's Dragon

  Nederlands ondertiteld. De oude mijnheer Meacham vermaakt de kinderen van een klein dorpje tussen de bossen al jaren met verhalen over een reusachtige draak. Zijn dochter, boswachter Grace, doet de sterke verhalen af als fabeltjes... Tot ze Peter ontmoet, een mysterieus jongetje van tien dat beweert in de bossen te wonen met een grote groene draak genaamd Elliot. Met hulp van de elfja..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.978x Bekeken
 • Peter en de Draak  

  Peter en de Draak

  Peter en de Draak

  De oude mijnheer Meacham vermaakt de kinderen van een klein dorpje tussen de bossen al jaren met verhalen over een reusachtige draak. Zijn dochter, boswachter Grace, doet de sterke verhalen af als fabeltjes... Tot ze Peter ontmoet, een mysterieus jongetje van tien dat beweert in de bossen te wonen met een grote groene draak genaamd Elliot. Met hulp van de elfjarige Natalie, de dochter va..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.985x Bekeken
 • Surf's Up 2: Wave Mania NL  

  Surf's Up 2: Wave Mania NL

  Surf's Up 2: Wave Mania NL

  NEDERLANDS GESPROKEN. Cody, Chicken Joe en Lani zijn terug in het grootste avontuur aller tijden. Het extreem radicale surfteam The Hang Five legt Cody en zijn vrienden het vuur aan de schenen en leert ze wat teamwork inhoudt als ze afreizen naar de meest legendarische surfplek ooit.

  0 + / 0 - Stemmen | 2.828x Bekeken
 • Surf's Up 2: Wave Mania  

  Surf's Up 2: Wave Mania

  Surf's Up 2: Wave Mania

  NEDERLANDS ONDERTITELD. Cody, Chicken Joe en Lani zijn terug in het grootste avontuur aller tijden. Het extreem radicale surfteam The Hang Five legt Cody en zijn vrienden het vuur aan de schenen en leert ze wat teamwork inhoudt als ze afreizen naar de meest legendarische surfplek ooit.

  0 + / 0 - Stemmen | 2.948x Bekeken
 • Scooby-Doo: Wrestlemania Mystery  

  Scooby-Doo: Wrestlemania Mystery

  Scooby-Doo: Wrestlemania Mystery

  NEDERLANDS ONDERTITELD. Deze geheel nieuwe film zorgt voor eindeloze acties met Scooby-Doo, Shaggy en de andere bendeleden. Het mysterie begint als Scooby-Doo en Shaggy kaartjes winnen voor WrestleMania, het grootste worstel-evenement ter wereld, en ze de anderen overtuigen mee te komen naar WWE city. Maar daar huist een spook - de afschuwelijke Ghost Bear terroriseert de hele stad.

  0 + / 0 - Stemmen | 5.269x Bekeken
 • Jack and the Cuckoo-Clock Heart (NL)  

  Jack and the Cuckoo-Clock Heart (NL)

  Jack and the Cuckoo-Clock Heart (NL)

  NEDERLANDS GESPROKEN. Jack werd geboren op de koudste dag uit de geschiedenis en heeft zijn hart voelen bevriezen. Madeleine, de horlogemaakster die hem in huis heeft genomen, heeft in zijn borstkas een klok getransplanteerd zodat zijn hart blijft kloppen. Maar als Jack op een dag verliefd wordt, zou zijn klok kunnen breken met de dood tot gevolg. Ondanks het feit dat Madeleine hem zovee..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.297x Bekeken
 • Tarzan (NL)  

  Tarzan (NL)

  Tarzan (NL)

  NEDERLANDS GESPROKEN. Tijdens een expeditie in het hartje van Afrika stort de helikopter van John Greystoke en zijn gezin neer. De enige overlevende is zijn zoontje Tarzan. Een groep gorilla's vindt het jongetje en ontfermt zich over hem. Tarzan groeit op in de jungle volgens de wetten van de natuur. Tien jaar lang ontmoet hij geen andere mensen... tot de mooie Jane Porter haar opwachtin..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.600x Bekeken
 • The Lego Movie  

  The Lego Movie

  The Lego Movie

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Emmet, een doodnormaal Lego-figuurtje, wordt ten onrechte aangezien als de meest bijzondere persoon, en degene die de sleutel is tot het redden van de wereld. Hij wordt meegezogen in een gemeenschap van vreemdelingen op een epische zoektocht naar een kwaadaardige tiran. Een reis waar Emmet totaal niet tegen opgewassen is.

  0 + / 0 - Stemmen | 5.268x Bekeken
 • The Lego Movie NL  

  The Lego Movie NL

  The Lego Movie NL

  NEDERLANDS GESPROKEN. Emmet, een doodnormaal Lego-figuurtje, wordt ten onrechte aangezien als de meest bijzondere persoon, en degene die de sleutel is tot het redden van de wereld. Hij wordt meegezogen in een gemeenschap van vreemdelingen op een epische zoektocht naar een kwaadaardige tiran. Een reis waar Emmet totaal niet tegen opgewassen is.

  0 + / 0 - Stemmen | 5.572x Bekeken
 • Het Regent Gehaktballen 2  

  Het Regent Gehaktballen 2

  Het Regent Gehaktballen 2

  NEDERLANDS GESPROKEN. Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V. Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Samen..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.465x Bekeken
 • Titeuf  

  Titeuf

  Titeuf

  NEDERLANDS GESPROKEN. Wat een ramp! Nadia geeft een verjaardagsfeestje en Titeuf is niet uitgenodigd. Hoe is dat mogelijk? Hoe kon ze hem vergeten ondanks de vele verleidelijke blikken die hij haar toewerpt elke keer als ze zijn pad kruist? Vastbesloten om een uitnodiging te versieren, belandt Titeuf van het ene avontuur in het andere.

  0 + / 0 - Stemmen | 4.890x Bekeken
 • Cloudy With a Chance of Meatballs 2  

  Cloudy With a Chance of Meatballs 2

  Cloudy With a Chance of Meatballs 2

  0 + / 0 - Stemmen | 4.402x Bekeken
 • Frozen (NL)  

  Frozen (NL)

  Frozen (NL)

  2 + / 0 - Stemmen | 9.910x Bekeken
 • Zarafa  

  Zarafa

  Zarafa

  0 + / 0 - Stemmen | 4.957x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter