• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Animatie films

 • Paranorman (ENG)  

  Paranorman (ENG)

  Paranorman (ENG)

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD Een klein stadje wordt belegerd door zombies. Alleen de verkeerd begrepen lokale jongen Norman, die in staat is om met de doden te spreken, kan het stadje redden. Naast de zombies zal hij het op moeten nemen tegen spoken, heksen en, het ergste van alles: achterlijke volwassenen, om zo zijn stad te kunnen redden van een eeuwenoude vloek. De grenzen..

  1 + / 0 - Stemmen | 3.467x Bekeken
 • De Lorax en het Verdwenen Bos  

  De Lorax en het Verdwenen Bos

  De Lorax en het Verdwenen Bos

  Wanneer Ted er achter komt dat Audrey het allerliefste een echte levende boom wil zien, gaat hij op zoek. Zijn oma weet hem te vertellen dat "The Once-ler" het geheim achter de verdwijning van de bomen en de "Lorax" kent. Ted moet zich buiten zijn veilige stad wagen om het mysterie te ontrafelen en zo het hart van zijn droommeisje te winnen. Mr. O'Hare, een harteloze ondernemer die zijn ..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.644x Bekeken
 • Paranorman (NL)  

  Paranorman (NL)

  Paranorman (NL)

  NEDERLANDS GESPROKEN. Een klein stadje wordt belegerd door zombies. Alleen de verkeerd begrepen lokale jongen Norman, die in staat is om met de doden te spreken, kan het stadje redden. Naast de zombies zal hij het op moeten nemen tegen spoken, heksen en, het ergste van alles: achterlijke volwassenen, om zo zijn stad te kunnen redden van een eeuwenoude vloek. De grenzen van zijn paranorma..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.570x Bekeken
 • Sammy 2 (ENG)  

  Sammy 2 (ENG)

  Sammy 2 (ENG)

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De inmiddels volwassen geworden schildpad Sammy en zijn vriend Ray krijgen amper de kans om tijd door te brengen met hun net uitgebroede familie. De twee worden gevangen genomen en belanden in een exotisch aquarium in Dubai. Daar maken ze kennis met heel wat nieuwe waterdieren: het bazige zeepaardje Big D, de bolle blobvis Jimbo, de kribbige krab..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.494x Bekeken
 • Sammy 2 (NL)  

  Sammy 2 (NL)

  Sammy 2 (NL)

  NEDERLANDS GESPROKEN. De inmiddels volwassen geworden schildpad Sammy en zijn vriend Ray krijgen amper de kans om tijd door te brengen met hun net uitgebroede familie. De twee worden gevangen genomen en belanden in een exotisch aquarium in Dubai. Daar maken ze kennis met heel wat nieuwe waterdieren: het bazige zeepaardje Big D, de bolle blobvis Jimbo, de kribbige krab Lula, de lieve octo..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.344x Bekeken
 • Ronal the Barbarian  

  Ronal the Barbarian

  Ronal the Barbarian

  Ronal is een jonge barbaar met een lage eigendunk, een eigenschap waar de overige stoere barbaren in zijn dorp geen last van hebben. Ronal is een slapjanus. Maar, alsof het lot ermee speelt, rust de verantwoordelijkheid van het voortbestaan van zijn stam op zijn schriele schouders, wanneer de snode Heer Volcazar het dorp aanvalt en, behalve Ronal, alle levende barbaren ontvoert. Ronal wo..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.502x Bekeken
 • Swan Princess Christmas  

  Swan Princess Christmas

  Swan Princess Christmas

  Prinses Odette, Prins Derek en hun vertrouwde bos vrienden herenigen voor de eerste kerstviering samen in dit geheel nieuwe avontuur! Wanneer het koninkrijk zich voorbereidt voor een feestelijke vakantie, plant de kwaadaardige Rothbart Kerstmis te vernietigen. Zullen de kasteel vrienden in staat zijn om Rothbart te stoppen en Kerstmis te redden? The Swan Princess Kerstmis is een betovere..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.268x Bekeken
 • Het Monster van Parijs  

  Het Monster van Parijs

  Het Monster van Parijs

  NEDERLANDS GESPROKEN. Parijs, 1910. Emile, een bescheiden filmoperateur, en Raoul, een kleurrijk uitvinder gaan op jacht naar een monster dat de bevolking van Parijs terroriseert. Ze bundelen de krachten met Lucille, de grootmoedige cabaretster, een excentrieke wetenschapper en diens heetgebakerde aap om het monster, dat uiteindelijk een heel erg grote maar ongevaarlijke vlo blijkt te zi..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.445x Bekeken
 • Space Dogs  

  Space Dogs

  Space Dogs

  NEDERLANDS GESPROKEN. Twee zwerfhonden worden in Moskou van de straat geplukt en naar een onderzoekscentrum gebracht. Hier ondergaan ze enkele enge tests en brengen ze een tijdje door in een draaiende centrifuge. Vervolgens worden ze samen met de pratende rat Venya de ruimte ingeschoten.

  0 + / 0 - Stemmen | 3.759x Bekeken
 • Adventures of Mark Twain  

  Adventures of Mark Twain

  Adventures of Mark Twain

  NEDERLANDS ONDERTITELD. De schrijver Mark Twain werd beroemd met zijn boeken over Tom Sawyer en Huck Finn. Maar in deze sprankelende animatiefilm is hij de piloot van een bizarre vliegmachine waarmee hij door de ruimte kan reizen. Hij heeft genoeg van de mensheid en is van plan zich met zijn schip te pletter te vliegen tegen de komeet van Halley. Wat hij niet weet, is dat Tom, Huck en ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.502x Bekeken
 • The Pirates! Band of Misfits  

  The Pirates! Band of Misfits

  The Pirates! Band of Misfits

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Een niet al te succesvolle, chaotische en bebaarde piraten-kapitein (Hugh Grant) moet samen met zijn crew hun grote droom waar maken, namelijk de bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de grote prijs; 'Piraat van het Jaar'. Tussen de hevige strijd en het grote avontuur door ontmoeten de piraten onder andere de bekende Charles Da..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.687x Bekeken
 • Winx Club Film  

  Winx Club Film

  Winx Club Film

  Op Alfea wordt het begin van een nieuw schooljaar gevierd. Alles verloopt rustig totdat de Trix het feest ruw onderbreken. De Winx, zonder Bloom, proberen de Trix te stoppen. Maar Icy, Darcy en Stormy stelen een krachtig voorwerp. Ondertussen is Bloom in Domino en ze geniet van het leven als een echte prinses. Alles in haar leven ziet er goed uit: ze heeft haar echte ouders ontmoet en Sk..

  0 + / 1 - Stemmen | 4.906x Bekeken
 • Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked  

  Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

  Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

  Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes maken een cruise, en zoals gebruikelijk veranderen ze het luxe cruiseschip in hun eigen speeltuin. Totdat ze 'schipbreuk' lijden en op een tropisch eiland belanden. Terwijl Dave Seville op zoek gaat naar zijn vermiste sterren, doen de Munks en de Chipettes waar ze goed in zijn: zingen, dansen en er een bende van maken. Maar op het eiland leeft ook e..

  3 + / 1 - Stemmen | 5.104x Bekeken
 • Puss in Boots (ENG)  

  Puss in Boots (ENG)

  Puss in Boots (ENG)

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Puss in Boots, een van de meest geliefde personages uit het Shrek-universum, gaat over de hilarische en moedige avonturen van Puss wanneer hij samen met het meesterbrein Humpty Dumpty en de straatkat Kitty op zoek gaat naar de befaamde Gans met de Gouden Eieren.

  1 + / 0 - Stemmen | 7.761x Bekeken
 • Puss in Boots (NL)  

  Puss in Boots (NL)

  Puss in Boots (NL)

  NEDERLANDS GESPROKEN. Puss in Boots, een van de meest geliefde personages uit het Shrek-universum, gaat over de hilarische en moedige avonturen van Puss wanneer hij samen met het meesterbrein Humpty Dumpty en de straatkat Kitty op zoek gaat naar de befaamde Gans met de Gouden Eieren.

  2 + / 1 - Stemmen | 4.848x Bekeken
 • Puss in Boots  

  Puss in Boots

  Puss in Boots

  Puss in Boots, een van de meest geliefde personages uit het Shrek-universum, gaat over de hilarische en moedige avonturen van Puss wanneer hij samen met het meesterbrein Humpty Dumpty en de straatkat Kitty op zoek gaat naar de befaamde Gans met de Gouden Eieren.

  0 + / 1 - Stemmen | 5.600x Bekeken
 • Kung Fu Panda 2 (NL)  

  Kung Fu Panda 2 (NL)

  Kung Fu Panda 2 (NL)

  NEDERLANDS GESPROKEN. Po's droom is uitgekomen nu hij De Drakenkrijger is en de Vredesvallei beschermt samen met zijn vrienden en andere Kung Fu meesters, De Vurige Vijf - Tijger, Kraan, Mantis, Viper en Aap. Zijn heerlijke leventje verandert volledig als er een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en Kung Fu wil uitroeien. Samen met De Vurige Vijf moet hij ..

  2 + / 0 - Stemmen | 4.373x Bekeken
 • Kung Fu Panda 2 (ENG)  

  Kung Fu Panda 2 (ENG)

  Kung Fu Panda 2 (ENG)

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Po's droom is uitgekomen nu hij De Drakenkrijger is en de Vredesvallei beschermt samen met zijn vrienden en andere Kung Fu meesters, De Vurige Vijf - Tijger, Kraan, Mantis, Viper en Aap. Zijn heerlijke leventje verandert volledig als er een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en Kung Fu wil uitroeien. Samen met De V..

  2 + / 0 - Stemmen | 3.604x Bekeken
 • Kung Fu Panda 2  

  Kung Fu Panda 2

  Kung Fu Panda 2

  Po's droom is uitgekomen nu hij De Drakenkrijger is en de Vredesvallei beschermt samen met zijn vrienden en andere Kung Fu meesters, De Vurige Vijf - Tijger, Kraan, Mantis, Viper en Aap. Zijn heerlijke leventje verandert volledig als er een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en Kung Fu wil uitroeien. Samen met De Vurige Vijf moet hij China doorkruisen om d..

  2 + / 3 - Stemmen | 5.591x Bekeken
 • Santa's Magic Crystal  

  Santa's Magic Crystal

  Santa's Magic Crystal

  Dankzij ?Het Magische Kristal? kan de Kerstman zich elk jaar verveelvoudigen en op 25 december gelijktijdig geluk (en cadeautjes!) brengen bij alle kinderen ter wereld. Dit jaar broedt Basil, de iets jongere tweelingbroer en doortrapte assistent van de Kerstman, echter op een duivels plan: hij wil het magische kristal stelen en het gebruiken om de macht te verwerven over alle kinderen. H..

  3 + / 1 - Stemmen | 4.880x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter