• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup69 thumdown15
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Animatie films

 • Fergie de Kleine Grijze Tractor  

  Fergie de Kleine Grijze Tractor

  Fergie de Kleine Grijze Tractor

  NEDERLANDS GESPROKEN. Fergie woont op de boerderij met zijn vrienden Govert, Opa en Inge. Soms voelt hij zich een eenzame tractor. Fergie is namelijk de enige levende machine op de boerderij en hij kan dat aan niemand vertellen. Govert bouwt met hulp van Fergie een volautomatische, zelfsturende vogelverschrikker Clunky. Als Clunky alle aandacht krijgt, wordt Fergie jaloers en gaat hij do..

  0 + / 2 - Stemmen | 5.086x Bekeken
 • Legend of the Millennium Dragon  

  Legend of the Millennium Dragon

  Legend of the Millennium Dragon

  Een jonge held reist tegen wil en dank naar een verleden met monsters, draken en verborgen krachten. Door een aantal onvoorstelbare gevechten en avonturen verandert de verlegen scholier Jun in een held die het kwaad moet verslaan om de wereld te redden.

  0 + / 1 - Stemmen | 3.964x Bekeken
 • Elias en de Schat van de Zee  

  Elias en de Schat van de Zee

  Elias en de Schat van de Zee

  NEDERLANDS GESPROKEN. Elias en zijn vriendjes staan aan het begin van het visseizoen, maar het voortbestaan van Thuishaven wordt bedreigd. De bootjes moeten dit jaar een goede vangst binnenhalen om niet failliet te gaan! Maar zodra ze op zee zijn, ontdekken ze een grote groep supermoderne vissersboten, die met een noodgang de zee leegroven. De schepen horen bij een nieuwe haven die de ge..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.488x Bekeken
 • Arrietty  

  Arrietty

  Arrietty

  Arrietty, de nieuwste film van Studio Ghibli (makers van Oscarwinnaar Spirited Away), gaat over een kleine familie van 'Leners', die onder de vloer leven van een prachtig herenhuis, gelegen in een buitenwijk van Tokyo. Arrietty, een 14-jarig meisje ter grootte van een mensenduim, en haar identiek kleine ouders wonen al jarenlang in het huis van twee oude dames, die niets van hun bestaan ..

  1 + / 0 - Stemmen | 2.300x Bekeken
 • Tom and Jerry: Wizard of Oz  

  Tom and Jerry: Wizard of Oz

  Tom and Jerry: Wizard of Oz

  NEDERLANDS ONDERTITELD - Tom & Jerry zijn niet meer in Kansas... Ze zijn op weg naar de tovenaar, de fantastische tovenaar van Oz! Tom en Jerry vliegen over de regenboog en volgen het gele pad in deze gloednieuwe versie van het wereldberoemde verhaal. Al je favoriete personages zijn van de partij: Dorothy, Toto, de vogelverschrikker, de blikken man, de leeuw, de slechte heks van het wes..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.039x Bekeken
 • Animals United  

  Animals United

  Animals United

  NEDERLANDS GESPROKEN. Om aan zijn zoon Junior te bewijzen dat hij niet de sukkel is waar iedereen hem (soms terecht) voor uitmaakt, gaat Billy, een ondeugend stokstaartje, samen met Socrates, een vriendelijke leeuw, op zoek naar water. Tijdens de zoektocht ontmoeten ze veel wilde en grappige dieren die vanuit allerlei landen zijn neergestreken in Afrika. Ze zijn allemaal op zoek naar een..

  2 + / 0 - Stemmen | 2.938x Bekeken
 • Mars Needs Moms  

  Mars Needs Moms

  Mars Needs Moms

  NEDERLANDS GESPROKEN. De negen jaar oude Milo (Seth Green) komt er achter hoe erg hij zijn moeder (Joan Cusack) nodig heeft wanneer ze wordt ontvoerd door marsmannetjes. Ze willen haar als moeder gebruiken voor hun eigen jonkies. Milo begint aan een wild avontuur op een ruimteschip naar Mars om de strijd aan te gaan met de buitenaardse natie en hun leider. Met hulp van techneut Gribble (..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.232x Bekeken
 • Winnie de Poeh  

  Winnie de Poeh

  Winnie de Poeh

  NEDERLANDS GESPROKEN - In het Honderd Bunder Bos beleven Winnie the Poeh en zijn maatjes weer de grootste avonturen. Iejoor is zijn staart kwijt en Uil stuurt de hele club er op uit om Janneman Robinson te redden van een verzonnen boosdoener. Daarnaast wordt het een hele drukke dag voor een beer die alleen maar wat honing wilde vinden.

  0 + / 0 - Stemmen | 2.804x Bekeken
 • Winnie de Pooh  

  Winnie de Pooh

  Winnie de Pooh

  NEDERLANDS ONDERTITELD - In het Honderd Bunder Bos beleven Winnie the Pooh en zijn maatjes weer de grootste avonturen. Eeyore is zijn staart kwijt en Owl stuurt de hele club er op uit om Christopher Robin te redden van een verzonnen boosdoener. Daarnaast wordt het een hele drukke dag voor een beer die alleen maar wat honing wilde vinden.

  0 + / 0 - Stemmen | 3.128x Bekeken
 • Gnomeo en Juliet  

  Gnomeo en Juliet

  Gnomeo en Juliet

  NEDERLANDS GESPROKEN. Betreed de geheime maar o zo bijzondere wereld van tuinkabouters in Gnomeo and Juliet. Deze frisse en vrolijke versie van een van de meest tijdloze verhalen ter wereld is perfect voor het hele gezin, bevat muziek van Sir Elton John en stemmen van Noortje Herlaar en Brigitte Kaandorp. Gnomeo end Juliet zijn verwikkeld in een burenvete en moeten net zo veel obstakels ..

  5 + / 1 - Stemmen | 3.307x Bekeken
 • Rango  

  Rango

  Rango

  NEDERLANDS ONDERTITELD. In een woestijnstadje in Arizona volgen we de hagedis Rango (Johnny Depp). Rango is een huisdiertje die zichzelf nogal in een soort van crisis bevindt en er daarnaast ook nog eens van overtuigd is dat hij een cowboy is. Hij besluit om op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Ran..

  1 + / 0 - Stemmen | 5.603x Bekeken
 • Yogi Beer  

  Yogi Beer

  Yogi Beer

  NEDERLANDS GESPROKEN - Onze favoriete beer uit Jellystone Park is weer terug en probeert nu ook in deze prachtige animatiefilm zijn lunch mand voor mand binnen te halen. U hoort Dan Aykroyd als Yogi Beer en Justin Timberlake als zijn trouwe maatje Boo Boo. Het gaat niet goed met Jellystone Park en dus heeft de geniepige burgemeester Brown besloten om het park te sluiten en de grond te ve..

  1 + / 0 - Stemmen | 4.018x Bekeken
 • Gnomeo and Juliet  

  Gnomeo and Juliet

  Gnomeo and Juliet

  NEDERLANDS ONDERTITELD. Betreed de geheime maar o zo bijzondere wereld van tuinkabouters in Gnomeo and Juliet. Deze frisse en vrolijke versie van een van de meest tijdloze verhalen ter wereld is perfect voor het hele gezin, bevat muziek van Sir Elton John en stemmen van Emily Blunt, James McAvoy en Sir Michael Caine. Gnomeo end Juliet zijn verwikkeld in een burenvete en moeten net zo vee..

  1 + / 0 - Stemmen | 4.630x Bekeken
 • Alpha and Omega  

  Alpha and Omega

  Alpha and Omega

  NEDERLANDS ONDERTITELD. Kate en Humphrey zijn twee jonge wolven die een fijn leventje hebben bij hun ouders en roedel in het bos. Kate is een erg aanwezige wolvin die alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Niets ontgaat haar nauwkeurige visie. Humphrey leeft meer van moment tot moment en doet het vooral rustig aan. Dan worden de twee jonge wolven gevangen genomen door parkwachters ..

  1 + / 0 - Stemmen | 4.265x Bekeken
 • Alpha en Omega (NEDERLANDS GESPROKEN)  

  Alpha en Omega (NEDERLANDS GESPROKEN)

  Alpha en Omega (NEDERLANDS GESPROKEN)

  NEDERLANDS GESPROKEN. Kate en Humphrey zijn twee jonge wolven die een fijn leventje hebben bij hun ouders en roedel in het bos. Kate is een erg aanwezige wolvin die alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Niets ontgaat haar nauwkeurige visie. Humphrey leeft meer van moment tot moment en doet het vooral rustig aan. Dan worden de twee jonge wolven gevangen genomen door parkwachters en..

  1 + / 0 - Stemmen | 4.090x Bekeken
 • Suske en Wiske en de Texas Rakkers  

  Suske en Wiske en de Texas Rakkers

  Suske en Wiske en de Texas Rakkers

  Dark City, Texas. Een vreselijke bandiet, genaamd Jim Parasijt runt een illegale whiskystokerij. Parasijt wil 'de grootste' worden en heeft daarom een magisch poeder ontwikkeld dat iedereen kan verkleinen. De lokale Texas Rangers, onder leiding van de dappere Ranger Tom, proberen Parasijt te stoppen, maar worden in de val gelokt. Tom en zijn Rangers worden verkleind en in whiskyflessen g..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.186x Bekeken
 • Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole  

  Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

  Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Van de hand van Zack Snyder komt nu een prachtig avontuur, gebaseerd op de populaire boekenreeks. Als de jonge uil Soren en zijn broer Kludd in de klauwen vallen van de kwaadaardige 'Pure Ones', gaat Soren op zoek naar de gevleugelde bewakers om zijn soort van de ondergang te redden. Met de stemmen van onder andere Abbie Cornish, Miriam Margolyes..

  2 + / 1 - Stemmen | 4.443x Bekeken
 • Rapunzel  

  Rapunzel

  Rapunzel

  NEDERLANDS GESPROKEN. Disney komt met een nieuwe wending aan een van de meest hilarische en spannende verhalen ooit verteld. Het hele gezin zal verstrikt raken in de pret, de spanning en het avontuur van deze magische film. Wanneer de meest gezochte maar ook meest charmante bandiet van het koninkrijk Flynn Rider zich in een mysterieuze toren verstopt, had hij niet verwacht daar Rapunzel ..

  22 + / 4 - Stemmen | 17.594x Bekeken
 • Rapunzel (Engels gesproken)  

  Rapunzel (Engels gesproken)

  Rapunzel (Engels gesproken)

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Disney komt met een nieuwe wending aan een van de meest hilarische en spannende verhalen ooit verteld. Het hele gezin zal verstrikt raken in de pret, de spanning en het avontuur van deze magische film. Wanneer de meest gezochte maar ook meest charmante bandiet van het koninkrijk Flynn Rider zich in een mysterieuze toren verstopt, had hij niet ver..

  1 + / 0 - Stemmen | 4.643x Bekeken
 • Kerity  

  Kerity

  Kerity

  0 + / 0 - Stemmen | 2.880x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter