• The Internship
    The Internship Gerne: Komedie

  • Red 2
    Red 2 Gerne: Actie

    In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

  • Jobs
    Jobs Gerne: Drama

    Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

  • Hummingbird
    Hummingbird Gerne: Thriller

    Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

    thumup57 thumdown15
  • The Hangover 3
    The Hangover 3 Gerne: Komedie

    Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

Joop Doderer - Drie Is Teveel

Gerne: Cabaret
Drie is teveel brengt ons terug naar de dertiger jaren. De familie Gravesande is in nerveuze afwachting van de komst van de steenrijke familie Oldenbach. Deze heeft een huwbare zoon in de aanbieding en een verbintenis met de dochter des huizes zou dan ook geen slechte zaak zijn. Alles wordt uit de kast gehaald om de Oldenbachjes grandioos te ontvangen, maar dan slaat het noodlot toe. Het hoofd van de huishouding, hun steun en toeverlaat in deze spannende tijden, dondert van de trap en dreigt de zorgvuldig voorbereide ontvangst in duigen te laten vallen. Volledig ten einde raad doen ze een beroep op de toevallig aanwezige monteur van de verwarmingsketel, Driekus, om hun huisknecht te vervangen. Hadden ze beter niet kunnen doen, want vanaf dat moment loopt alles letterlijk en figuurlijk in de soep...
Film kijken bij Mejane
thumup0 thumdown0

Details

+ Stemmen : 0
- Stemmen : 0
Aantal reviews : 0
Bekeken : 3.881x

nieuwsbrief Meer aanbevolen cabaret films

  • Richard Pryor Live In Concert  

    Richard Pryor Live In Concert

    Richard Pryor Live In Concert

    LIVE IN CONCERT, is de legendarische One-Man-Show die wordt beschouwd als Richard Pryors beste werk en de inspiratie voor alle stand-up comedians van vandaag. De show zit vol bijtende humor en spottend cynisme. Zowel blank als zwart wordt meedogenloos op de hak genomen. Maar de persoon die Pryor nog het minst ontziet is zichzelf. Met een grote dosis zelfspot vertelt hij over zijn eigen g..

    0 + / 0 - Stemmen | 3.182x Bekeken
  • Jochem Myjer - Adehade  

    Jochem Myjer - Adehade

    Jochem Myjer - Adehade

    2 + / 5 - Stemmen | 11.854x Bekeken
  • Bert Visscher - Nee Dan Lourdes  

    Bert Visscher - Nee Dan Lourdes

    Bert Visscher - Nee Dan Lourdes

    Het lijkt dan toch door te gaan. Een nieuwe attractie in het dorp. Ondanks enkele bezwaarschriften en verzet van slager Scheltens, is de tijd van kneuterige dorpsgezelligheid met jaarlijkse terugkerende evenementjes voorbij. Het moet groter, sneller en vooral moderner. In Parijs zijn toch ook geen schaapsscheerdersfeesten en in Rome hebben ze al jaren geen boerenboedeldagen meer. Disneyl..

    0 + / 0 - Stemmen | 9.344x Bekeken
  • Berinis 2  

    Berinis 2

    Berinis 2

    De Berinis zijn geen Italianen, maar Annie en Harrie de Bruin, een echt Rotterdams stel. Met de onwaarschijnlijke combinatie van ukelele en contrabas probeert het duo de Nederlandse podia te bestormen. Het repertoire bestaat uit ijzersterk gearrangeerde en vertaalde hits uit de jaren vijftig. Er wordt een schare aan fans opgebouwd. An en Har worden een begrip. Tussen de Rotterdamse schui..

    0 + / 0 - Stemmen | 3.654x Bekeken
  • Rooyackers en Kamps en Kamps 2  

    Rooyackers en Kamps en Kamps 2

    Rooyackers en Kamps en Kamps 2

    De drie eigenzinnige cabaretiers dagen het publiek uit, nemen ze op de hak en laten ze ook meedoen. Ze reageren soms totaal onverwacht op elkaar en zetten op deze manier een volkomen nieuwe, door velen niet te omschrijven cabaretvorm neer. Blijf nog even kijken na de hoofdfilm voor wat exclusieve beelden...

    0 + / 0 - Stemmen | 5.595x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter