• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup71 thumdown16
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

Deadliest Catch 5 - Long Haul Short Fuses

Gerne: Discovery
De spanningen lopen op als onze veelgeplaagde schippers allemaal op zee zijn. Zal een nieuwe richting betere tijden brengen voor onze strijdlustige vloot?
Film kijken bij Mejane
thumup0 thumdown0

Details

+ Stemmen : 0
- Stemmen : 0
Aantal reviews : 0
Bekeken : 3.282x

nieuwsbrief Meer aanbevolen discovery films

 • Ultimate Survival 4 - Vietnam  

  Ultimate Survival 4 - Vietnam

  Ultimate Survival 4 - Vietnam

  Bear Grylls begeeft zich diep in het hart van de Vietnamese jungle. Hier krijgt hij te maken met bloedzuigers en komt hij oog in oog met een giftige cobra. De Vietnamese jungle is een donkere en onheilspellende plek waar Bear al zijn survivalkennis moet gebruiken om te overleven. Van bamboe maakt hij een veilige schuilplaats tegen de gevaarlijke dieren die er huizen. En voor het avondete..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.151x Bekeken
 • Ultimate Survival 4 - The Inside Story  

  Ultimate Survival 4 - The Inside Story

  Ultimate Survival 4 - The Inside Story

  In deze speciale aflevering van Ultimate Survival nemen we een kijkje achter de schermen van dit spectaculaire programma. Want niet alleen Bear Grylls reist naar al die onherbergzame gebieden, zijn kleine toegewijde crew gaat altijd met hem mee. Hoe vergaat het hen op die barre tochten en welke risicos moeten zij nemen om de mooiste beelden te schieten?

  0 + / 0 - Stemmen | 4.191x Bekeken
 • Ultimate Survival 4 - Arctic Circle  

  Ultimate Survival 4 - Arctic Circle

  Ultimate Survival 4 - Arctic Circle

  Bear Grylls reist af naar de ijzige wildernis van de poolcirkel. Hier strijdt hij tegen een van de koudste omstandigheden van onze planeet. Hij trotseert een bevroren waterval en steekt een ijzig meer over met behulp van zijn parachute die hij als kite gebruikt. Als hij eindelijk veilig de kust heeft bereikt, is zijn avontuur nog lang niet over. Hij moet een vlot maken om naar de buitens..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.313x Bekeken
 • Ultimate Survival 4 - Alaska  

  Ultimate Survival 4 - Alaska

  Ultimate Survival 4 - Alaska

  Bear Grylls bezoekt de koude wildernis van Alaska. Hij wordt gedropt in de Chagach Mountains waar hij via ijsschotsen over een bevroren meer springt en van een afbrokkelende gletsjer afglijdt. Op een vlot gemaakt van olievaten vaart Bear vervolgens richting open zee. Daar komt hij oog in oog met bultruggen, een van de grootste walvissen, en strandt hij uiteindelijk op een ijsberg.

  0 + / 0 - Stemmen | 4.281x Bekeken
 • Deadliest Catch 5 - Stay Focused or Die  

  Deadliest Catch 5 - Stay Focused or Die

  Deadliest Catch 5 - Stay Focused or Die

  Een van de boten is tijdens de tyfoon gezonken. Maar als het weer opklaart, gaan de mannen de verraderlijke zee weer op en moeten ze de tragedie uit hun hoofd zetten.

  0 + / 0 - Stemmen | 3.747x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter