{BLOCK="etalage"}
{BLOCK="breadcrumbs"}

Mourning Son

Gerne: Documentaire
Dave Navarro was slechts vijftien jaar oud toen zijn moeder op brute wijze werd vermoord door haar ex-vriendje. Deze traumatische ervaring heeft zijn sporen achtergelaten en door middel van drugs en kunst probeert Dave met zijn diepste angsten om te gaan. Dave probeert het gesprek aan te gaan met de moordenaar van zijn moeder en bespreekt huishoudelijk de pijnlijke gevolgen van huishoudelijk geweld.
Film kijken bij MejaneTrailer
thumup0 thumdown0

Details

+ Stemmen : 0
- Stemmen : 0
Aantal reviews : 0
Bekeken : 3.304x

nieuwsbrief Meer aanbevolen documentaire films

 • Winter Nomads  

  Winter Nomads

  Winter Nomads

  Vier maanden lang trekken herders Carole (28) en Pascal (54) met drie ezels, vier honden en zo'n achthonderd schapen door het winters grensgebied van Zwitserland en Frankrijk. Tijdens deze reis met extreme winterse omstandigheden, die ruim zeshonderd kilometer duurt, gaan zij op zoek naar voedzame graslanden voor hun schapen. In deze opmerkelijke road movie leren we door de schitterende ..

  0 + / 0 - Stemmen | 7.523x Bekeken
 • Happily Ever After  

  Happily Ever After

  Happily Ever After

  Als filmmaakster Tatjana Bo?i? voor de zoveelste keer de liefde van haar leven heeft gevonden en het wederom helemaal mis dreigt te gaan, besluit ze dat het roer om moet. Deze relatie moet slagen! Tatjana reist langs vijf exen in Moskou, Hamburg, Londen en Zagreb om antwoord te vinden op de vraag waarom al haar liefdesrelaties altijd stuk lopen. Met een flinke dosis zelfspot, maar ook me..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.082x Bekeken
 • 1: Life on the Limit  

  1: Life on the Limit

  1: Life on the Limit

  Lewis Hamilton, Jenson Button, Alain Prost, Sebastian Vettel, Michael Schumacher, Niki Lauda, Sid Watkins, Sir Jackie Stewart, Jacky Ickx, Emerson Fittipaldi, Bernie Ecclestone... zomaar wat namen die voorbij komen in deze weergaloze documentaire over de wereld van de Formule 1. Van het prille begin, toen roekeloze coureurs in hun overhemd instapten en hun vriendinnen de stopwatch hantee..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.972x Bekeken
 • Water Children  

  Water Children

  Water Children

  Het wonder van de vruchtbaarheid heeft in tal van culturen geleid tot bijzondere rituelen, om de goden gunstig te stemmen, het verdriet te verzachten en hoop te blijven koesteren. Ze geven vorm aan emoties die moeilijk in woorden te vatten zijn. De eigenzinnige Nederlands-Japanse pianiste Tomoko Mukaiyama maakte rond dit thema een enorm kunstwerk. Opgetrokken uit duizenden witte jurkjes ..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.550x Bekeken
 • The Other Side of the Heart is White  

  The Other Side of the Heart is White

  The Other Side of the Heart is White

  Twee jaar lang volgden debuterend filmmakers Leonardo Pansier en Brandon Baan vier fanatieke, maar totaal verschillende Feyenoord-supporters, om hun levens in het teken van hun favoriete club, te documenteren. Volgens filmmaker en Feyenoord-supporter Leonardo Pansier verdienden zowel de club als de supporters een film als deze, waaraan hij samen met cameraman en editor Brandon Baan ruim ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.307x Bekeken
{BLOCK="block_advertisement"}

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

{BLOCK="movie_categorys"} {BLOCK="widgets"}