• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Drama films

 • Oranges and Sunshine  

  Oranges and Sunshine

  Oranges and Sunshine

  0 + / 0 - Stemmen | 1.620x Bekeken
 • Veronika Decides To Die  

  Veronika Decides To Die

  Veronika Decides To Die

  Dit is het verhaal van Veronika Deklava, een 28 jaar jonge vrouw die alles heeft om gelukkig te zijn. Ze ziet er goed uit, heeft een leuke baan, een mooi appartement in New York City; kortom de toekomst ziet er veelbelovend uit. Toch beslist ze uit het leven te stappen. Ze maakt zorgvuldig haar kamer schoon, schrijft een brief, poetst haar tanden en neemt de door haar opgespaarde slaapta..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.182x Bekeken
 • Bad Land  

  Bad Land

  Bad Land

  Jerry is een oudgediende in de eerste Golfoorlog. Wanneer hij opgeroepen wordt voor dienst in Irak en Afghanistan, verlaat hij zijn gezin om terug te komen als een verbitterd en verscheurd man. Deze laatste "tour" heeft hem totaal veranderd, hij heeft dingen gedaan en gezien, welke hij niet meer kan vergeten. Nu hij terug is en het gewone leven weer probeert op te pakken, ziet hij in dat..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.379x Bekeken
 • Harry Potter Deathly Hallows - Part 2  

  Harry Potter Deathly Hallows - Part 2

  Harry Potter Deathly Hallows - Part 2

  Het tweede deel van het zevende boek zal Harry Potter (Daniel Radcliffe) dichter bij de dood brengen dan ooit, terwijl hij ervoor kiest om zijn zoektocht naar de Gruzielementen voort te zetten, met de hulp van Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson). Maar ondertussen woedt de oorlog voort, terwijl steeds meer geliefden van Harry het loodje moeten leggen. Maar de tovenaarswereld zal..

  3 + / 2 - Stemmen | 6.414x Bekeken
 • Something Borrowed  

  Something Borrowed

  Something Borrowed

  Something Borrowed is een romantische komedie over de keuze tussen vriendschap en liefde, met in de hoofdrol Kate Hudson en Ginnifer Goodwin. Met haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, heeft Rachel het gevoel dat haar leven zich nog niet heeft ontwikkeld zoals ze had gehoopt. Ondanks een goede baan als advocate en leuke vrienden, waaronder haar extravagante beste vriendin Darcy, ..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.799x Bekeken
 • Tree of Life  

  Tree of Life

  Tree of Life

  De elfjarige Jack heeft twee broers en woont bij zijn ouders. Op jonge leeftijd lijkt alles hem toe te lachen. Zijn moeder is lieflijk en vergevingsgezind en zijn vader probeert hem klaar te stomen voor de harde wereld. Dat de wereld inderdaad geen prettige plaats is, leert Jack als hij in aanraking komt met ziekte, lijden en de dood. Als volwassen man wordt Jack een verdwaalde ziel in e..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.538x Bekeken
 • Howl  

  Howl

  Howl

  Allen Ginsberg is een dichter met de sterke drang om zijn bewustzijn te verkennen. Dit vooral door het gebruiken van drugs, maar ook door het schrijven van gedichten. Nadat zijn eerste gedicht ''Howl'' gepubliceerd wordt, roept dit nogal heftige reacties op wegens vermeende obsceniteit. Hierdoor volgt er al snel een rechtszaak...

  0 + / 0 - Stemmen | 2.962x Bekeken
 • Post Mortem  

  Post Mortem

  Post Mortem

  Chili, 1973: het laatste uur voor Salvador Allendes presidentschap heeft geslagen. Mario, een vijftigjarige regeringsfunctionaris werkt in een mortuarium en beleeft de coup op president Allende vanaf de eerste rij. Mario's buurvrouw Nancy, een danseres in een nachtclub, vormt het lichtpunt in zijn leven. Het geweld van de omwenteling lijkt hem dan ook nauwelijks te raken. Plots lijkt Nan..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.084x Bekeken
 • Camelot - Deel 8 + 9 + 10  

  Camelot - Deel 8 + 9 + 10

  Camelot - Deel 8 + 9 + 10

  10-delige serie - Deel 8: Igraine Met behulp van zwarte magie probeert Morgan een wig te drijven tussen Arthur en zijn mannen. Vermomd weet ze Camelot binnen te dringen. Igraine probeert ondertussen te ontsnappen uit Kasteel Pendragon. 10-delige serie - Deel 9: The Battle of Bardon Pass Bardon Pass wordt aangevallen door vijandelijke troepen. Arthur en zijn mannen haasten zich om het te ..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.379x Bekeken
 • Blue Valentine  

  Blue Valentine

  Blue Valentine

  Cindy (Michelle Williams) en Dean (Ryan Gosling), ooit gepassioneerd verliefd op elkaar, zien nu na jaren samen te zijn geweest hun huwelijk langzaam uiteenvallen. Met de hoop deze situatie op te lossen besluiten zij samen een hotelkamer te boeken, waar zij terugkijken op hun ontmoeting en de prille, hoopvolle liefde die ze ooit deelden.

  1 + / 0 - Stemmen | 3.830x Bekeken
 • Incendies  

  Incendies

  Incendies

  Na het lezen van het testament van hun moeder Nawal verneemt de tweeling Simon en Jeanne voor het eerst dat ze een broer hebben, en dat hun vader, van wie ze dachten dat hij dood was, in werkelijkheid nog leeft. Hun moeders laatste wil is dat ze hun broer en vader opzoeken en hen een aantal verzegelde brieven bezorgen. Nawal was een mysterie voor haar kinderen en hun relatie was soms erg..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.184x Bekeken
 • Rabat  

  Rabat

  Rabat

  Rabat is een roadmovie die de kijker meeneemt op de reis van de drie vrienden Nadir (Nasrdin Dchar), Abdel (Achmed Akkabi) en Zakaria (Chico Kenzari). Als Nadir van de ene op de andere dag de oude taxi van zijn vader van Amsterdam naar Rabat moet rijden, nodigen zijn twee beste vrienden zichzelf uit om met hem mee te gaan. De reis voert het drietal door het Europese landschap naar de Mar..

  10 + / 4 - Stemmen | 11.626x Bekeken
 • Camelot - Deel 6 + 7  

  Camelot - Deel 6 + 7

  Camelot - Deel 6 + 7

  10-delige serie - Deel 6: Three Journeys De mannen van Camelot ontdekken dat het op de landerijen achter het kasteel niet pluis is. Arthur hoort dat Guinevere te paard is vertrokken om haar vader te bezoeken. Hij twijfelt geen moment en rijdt achter haar aan, om haar te beschermen tijdens deze gevaarlijke reis. 10-delige serie - Deel 7: The Long Night Op Kasteel Pendragon organiseert Mor..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.467x Bekeken
 • Camelot - Deel 4 + 5  

  Camelot - Deel 4 + 5

  Camelot - Deel 4 + 5

  10-delige serie - Deel 4: Lady of the Lake Merlin trekt erop uit om een legendarische wapensmid te vinden die een zwaard kan maken voor Arthur. Guinevere inspireert Arthur om zijn verborgen krachten te ontdekken. Hij begint te sparren met Leontes. 10-delige serie - Deel 5: Justice Arthur organiseert het allereerste tribunaal op Camelot. Gerechtheid volgt echter niet door bloed te laten v..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.593x Bekeken
 • Camelot - Deel 2 + 3  

  Camelot - Deel 2 + 3

  Camelot - Deel 2 + 3

  10-delige serie - Deel 2: The Sword and the Crown Arthur ontmoet Guinevere, de vrouw van zijn dromen. Morgan en Koning Lot smeden een heimelijk plan om Camelot aan te vallen en de troon over te nemen. Merlin stuurt Arthur erop uit om het zwaard Excalibur terug te halen en daarmee zijn waardigheid als troonopvolger te bewijzen. 10-delige serie - Deel 3 : Guinevere Kay en Leontes zoeken ee..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.699x Bekeken
 • Camelot - Deel 1  

  Camelot - Deel 1

  Camelot - Deel 1

  10-delige serie - Deel 1: Nadat Koning Uther is gestorven trekt Merlin erop uit om Arthur te vinden. Hij is ervan overtuigd dat de jongeman een einde kan brengen aan de duisternis in het land. Maar Uthers dochter Morgan, Arthurs halfzus, heeft haar eigen duistere plannen...

  0 + / 0 - Stemmen | 2.968x Bekeken
 • La Nana  

  La Nana

  La Nana

  Al meer dan twintig jaar woont en werkt Raquel als huishoudster bij de Valdes-familie en begint zich steeds meer als een familie-lid te zien. En dat is nu net niet de bedoeling. Haar groeiende bitterheid en steeds heftigere botsingen met de oudste dochter des huizes leiden ertoe dat de familie denkt dat ze overwerkt is. Om haar te ontzien wordt een extra hulp ingehuurd, maar Raquel voelt..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.885x Bekeken
 • Il Grande Sogno  

  Il Grande Sogno

  Il Grande Sogno

  In 1968 is Rome het toneel van linkse arbeiders- en studentenopstanden. De knappe, jonge politieman Nicola (Riccardo Scamarcio), was liever acteur geweest. Als zijn corps een undercoveragent nodig heeft om als revolutionair student te infiltreren in de protestbeweging, is hij dan ook de aangewezen kandidaat. Hij wordt naar de universiteit gestuurd, waar hij bevriend raakt met Laura (Jas..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.838x Bekeken
 • The Greatest  

  The Greatest

  The Greatest

  De familie Brewer verliest hun zoon Bennett (Johnson) bij een auto- ongeluk. De familie heeft het erg moeilijk met het verlies. De moeder (Sarandon) raakt geobsedeerd en kan het niet verwerken. De vader (Brosnan) wordt het allemaal te veel en kan het niet onder ogen zien en de tweederangspositie van Bennett's broer komt ook aan het licht. Maar dan komt er nog een grote schok; Bennett's v..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.711x Bekeken
 • Conviction  

  Conviction

  Conviction

  Conviction is het inspirerende waargebeurde verhaal over de ongewrikte toewijding van een zus naar haar broer. Wanneer Betty Anne Waters (Hilary Swank) oudere broer Kenny (Sam Rockwell) gearresteerd wordt voor moord en in 1983 tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld wordt, wijdt Betty Anne, echtgenote en moeder van twee kinderen, haar leven aan het terugdraaien van de veroordelin..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.072x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter