• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Drama films

 • Crossfire  

  Crossfire

  Crossfire

  0 + / 0 - Stemmen | 2.809x Bekeken
 • Nora Roberts - Midnight Bayou  

  Nora Roberts - Midnight Bayou

  Nora Roberts - Midnight Bayou

  Advocaat Declan Fitzpatrick koopt het landgoed Manet Hall in New Orleans. Er gaan geruchten dat het er spookt, maar daar trekt de nuchtere Declan zich niks van aan. Totdat hij zelf stemmen begint te horen. Tegelijk voelt Declan zich aangetrokken tot Lena Simone, een jonge vrouw wier achtergrond iets met het landgoed te maken heeft. Steeds vaker wordt Declan overvallen door visioenen die ..

  0 + / 0 - Stemmen | 6.935x Bekeken
 • Carmen van het Noorden  

  Carmen van het Noorden

  Carmen van het Noorden

  Carmen van het Noorden is de hiphop-versie van het bekende verhaal van Carmen waar onder andere de wereldberoemde opera van Bizet op is gebaseerd. De film vertelt het liefdesdrama rond de jonge en onzekere rechercheur Joz, die op het punt staat te trouwen met Maryam. Vanwege de moord op een prostituee krijgt hij onverwachts een grote zaak toegewezen. Zijn relatie komt op losse schroeven ..

  2 + / 0 - Stemmen | 6.786x Bekeken
 • Noelle  

  Noelle

  Noelle

  Vader Jonathan Keene - een koude, ongeduldige aankomend katholieke priester - is in een klein vissersdorp de week voor Kerstmis om te doen wat hij het beste kan: afsluiten van een stervende parochie. Maar de zaken nemen een onverwachte wending als hij verstrikt raakt in de verschillende levens van het dorp met de excentrieke karakters. Met inbegrip van hun bibliothecaris en de ervaring v..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.784x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter