• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup69 thumdown16
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Erothriller films

 • Story of O - eps 03  

  Story of O - eps 03

  Story of O - eps 03

  Deel 3 van 10. Een jonge vrouw schrijft een serie liefdesbrieven, waarin zij haar geliefde het verhaal van O vertelt, voor zijn vermaak, maar ook, zo lijkt het, als een uitdaging. O is een modefotograaf, die valt voor Rene, een gefortuneerde man die haar meeneemt naar het landgoed van Sir Stephan. Hier wordt zij, voor enkele weken, samen met andere vrouwen als slaaf behandeld en is zij o..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.110x Bekeken
 • Story of O - eps 02  

  Story of O - eps 02

  Story of O - eps 02

  Deel 2 van 10. Een jonge vrouw schrijft een serie liefdesbrieven, waarin zij haar geliefde het verhaal van O vertelt, voor zijn vermaak, maar ook, zo lijkt het, als een uitdaging. O is een modefotograaf, die valt voor Rene, een gefortuneerde man die haar meeneemt naar het landgoed van Sir Stephan. Hier wordt zij, voor enkele weken, samen met andere vrouwen als slaaf behandeld en is zij o..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.771x Bekeken
 • Story of O - eps 10  

  Story of O - eps 10

  Story of O - eps 10

  Deel 10 van 10. Een jonge vrouw schrijft een serie liefdesbrieven, waarin zij haar geliefde het verhaal van O vertelt, voor zijn vermaak, maar ook, zo lijkt het, als een uitdaging. O is een modefotograaf, die valt voor Rene, een gefortuneerde man die haar meeneemt naar het landgoed van Sir Stephan. Hier wordt zij, voor enkele weken, samen met andere vrouwen als slaaf behandeld en is zij ..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.265x Bekeken
 • Story of O - eps 01  

  Story of O - eps 01

  Story of O - eps 01

  Deel 1 van 10. Een jonge vrouw schrijft een serie liefdesbrieven, waarin zij haar geliefde het verhaal van O vertelt, voor zijn vermaak, maar ook, zo lijkt het, als een uitdaging. O is een modefotograaf, die valt voor Rene, een gefortuneerde man die haar meeneemt naar het landgoed van Sir Stephan. Hier wordt zij, voor enkele weken, samen met andere vrouwen als slaaf behandeld en is zij o..

  3 + / 0 - Stemmen | 2.889x Bekeken
 • Criminal Seduction - The Sex Spa  

  Criminal Seduction - The Sex Spa

  Criminal Seduction - The Sex Spa

  Criminal Seduction is een serie erotische thrillers waarin moord, diefstal, chantage, oplichting en sensualiteit elkaar afwisselen. In gevarieerde verhalen moeten FBI, politie, prive-detectives of slachtoffers het opnemen tegen de misdaad. Drie bloedmooie meiden komen bij elkaar voor een reunie van de middelbare school. Ze halen herinneringen op over de knapste en meest succesvolle klasg..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.179x Bekeken
 • Emmanuelle - World Of Desire  

  Emmanuelle - World Of Desire

  Emmanuelle - World Of Desire

  0 + / 0 - Stemmen | 2.251x Bekeken
 • Bound Heat - Twisted Love  

  Bound Heat - Twisted Love

  Bound Heat - Twisted Love

  Een groep mooie jonge vrouwen is op weg naar een modellenwedstrijd. Onderweg krijgen ze problemen met hun auto. Ze proberen hulp te zoeken in een nabijgelegen middeleeuws kasteel. Daar worden vrouwen tegen gigantische prijzen verkocht. Voor ze het beseffen is er geen weg meer terug...

  0 + / 0 - Stemmen | 2.887x Bekeken
 • Midnight Hour  

  Midnight Hour

  Midnight Hour

  De sexy studente Alex werkt op de universiteit mee aan een radioprogramma. Tijdens de show wordt ze lastiggevallen door een beller die beweert een studente vermoord te hebben. Alex weet zich geen raad en zoekt hulp bij programmaleider David. Alex voelt zich aangetrokken tot hem en ze krijgen een relatie. Dan blijkt dat er een tijd geleden inderdaad een vrouw is vermoord, de knappe Crysta..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.867x Bekeken
 • Criminal Seduction - Voyeurs Sex Club  

  Criminal Seduction - Voyeurs Sex Club

  Criminal Seduction - Voyeurs Sex Club

  Criminal Seduction is een serie erotische thrillers waarin moord, diefstal, chantage, oplichting en sensualiteit elkaar afwisselen. In gevarieerde verhalen moeten FBI, politie, prive-detectives of slachtoffers het opnemen tegen de misdaad. Vier sexy vrienden, Carrie, Elijah, David en Catalina komen elke week bij elkaar. Ze moeten iedere week een spannende opdracht uitvoeren. Onder bepaal..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.927x Bekeken
 • Criminal Seduction - Sexual Cravings  

  Criminal Seduction - Sexual Cravings

  Criminal Seduction - Sexual Cravings

  Criminal Seduction is een serie erotische thrillers waarin moord, diefstal, chantage, oplichting en sensualiteit elkaar afwisselen. In gevarieerde verhalen moeten FBI, politie, prive-detectives of slachtoffers het opnemen tegen de misdaad. Drie bloedmooie meiden komen bij elkaar voor een reunie van de middelbare school. Ze halen herinneringen op over de knapste en meest succesvolle klasg..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.585x Bekeken
 • Criminal Seduction - Scandalous Behavior  

  Criminal Seduction - Scandalous Behavior

  Criminal Seduction - Scandalous Behavior

  Criminal Seduction is een serie erotische thrillers waarin moord, diefstal, chantage, oplichting en sensualiteit elkaar afwisselen. In gevarieerde verhalen moeten FBI, politie, prive-detectives of slachtoffers het opnemen tegen de misdaad. De sexy Michelle wordt gearresteerd in Singapore voor wapensmokkel. De steenrijke zakenman Adam Chance redt haar uit de gevangenis in ruil voor haar e..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.461x Bekeken
 • Criminal Seduction - Passion Before Midnight  

  Criminal Seduction - Passion Before Midnight

  Criminal Seduction - Passion Before Midnight

  Criminal Seduction is een serie erotische thrillers waarin moord, diefstal, chantage, oplichting en sensualiteit elkaar afwisselen. In gevarieerde verhalen moeten FBI, politie, prive-detectives of slachtoffers het opnemen tegen de misdaad. Crystal Strickland is de erfgenaam van haar vaders vermogen. Ze heeft een superluxueus leven, een enorm landgoed, een lieve en sensuele man, kortom al..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.962x Bekeken
 • Criminal Seduction - Naked Lies  

  Criminal Seduction - Naked Lies

  Criminal Seduction - Naked Lies

  Criminal Seduction is een serie erotische thrillers waarin moord, diefstal, chantage en sensualiteit elkaar afwisselen. In gevarieerde verhalen moeten FBI, prive-detectives of slachtoffers het opnemen tegen de misdaad. Cara is een keiharde, sexy FBI agente. Met haar partner en voormalige minnaar Mitch gaat ze undercover in Mexico om de misdadige organisatie van Damian Medina op te rollen..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.554x Bekeken
 • Emmanuelle - A Time To Dream  

  Emmanuelle - A Time To Dream

  Emmanuelle - A Time To Dream

  0 + / 0 - Stemmen | 2.132x Bekeken
 • Emmanuelle - A Lesson In Love  

  Emmanuelle - A Lesson In Love

  Emmanuelle - A Lesson In Love

  Haffron heeft al veel bijgeleerd sinds Emmanuelle hem onder haar hoede heeft genomen. En nu is de mooie maagd Tasha aan de beurt. Emmanuelle zal haar eerste ervaring zijn. Tasha wordt bedwelmd met gevoelens die zij nog nooit eerder heeft ervaren en valt als een blok voor haar prachtige meesteres!

  1 + / 0 - Stemmen | 1.825x Bekeken
 • Bound Heat - Slave Huntress  

  Bound Heat - Slave Huntress

  Bound Heat - Slave Huntress

  1 + / 0 - Stemmen | 6.562x Bekeken
 • Bound Heat - Misstress Of Souls  

  Bound Heat - Misstress Of Souls

  Bound Heat - Misstress Of Souls

  Erotische en passionele avonturen in deze nieuwe thriller uit de befaamde Bound Heat serie. Sandra, een beeldschone jonge vrouw komt op het spoor van een verloren gewaande formule die haar volk kan redden. Maar de machtige Meesteres van een rivaliserende bende doet alles om deze formule in handen te krijgen. Er ontstaat een politiek en sensueel machtspel waarin Sandra een speelbal wordt ..

  1 + / 0 - Stemmen | 2.097x Bekeken
 • Tinto Brass - Giulia  

  Tinto Brass - Giulia

  Tinto Brass - Giulia

  Tinto Brass wordt wereldwijd door mannen en vrouwen geadoreerd om zijn gave de erotische schoonheid van iedere vrouw op film vast te leggen. Zijn verzameling korte erotische verhalen kunnen dan ook gezien worden als een sprookjesboek voor volwassenen. In Giulia onder andere het verhaal over drie prachtige jonge modellen en een erotisch fotograaf. Zij reizen van Parijs naar Rome. Pervers ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.200x Bekeken
 • Bound Heat - Run With Fear  

  Bound Heat - Run With Fear

  Bound Heat - Run With Fear

  Een middeleeuws klooster is het enige toevluchtsoord voor vrouwen die willen ontsnappen aan de Turkse bezetters die op zoek zijn naar slaven. Maar moeder overste zit onder een hoedje met de slaven handelaars. Haar klooster is geen toevluchtsoord, maar een geheime markt voor alle schoonheden die tevens ten prooi vallen van haar wilde verlangens!

  1 + / 0 - Stemmen | 4.179x Bekeken
 • Bound Heat - Betrayed Innocence  

  Bound Heat - Betrayed Innocence

  Bound Heat - Betrayed Innocence

  In een afgelegen gebied staat "De Fabriek". Deze wordt geleid door de strenge "Opzichtster". Zij moet gekidnapte jonge vrouwen voorbereiden voor een leven als blanke slavin. De mooie en intelligente Yana gaat under-cover in de fabriek. Ze verleidt de opzichtster en wint haar vertrouwen. Maar wanneer deze ontdekt dat Yana een dubbele agenda heeft, slaat ze hard toe. Yana moet nu vechten v..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.764x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter