• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

Bound Heat: Slave Tears of Rome part 2

Gerne: Erothriller
Een mooie nobel geboren dochter uit Rome wordt gekidnapt en als slaaf aan de neef van haar stiefmoeder gegeven. Ze neemt het recht in eigen handen om te proberen haar lot te veranderen en het lot van de slechte vrouw die haar slaaf gemaakt heeft...
Film kijken bij Mejane
thumup1 thumdown0

Details

+ Stemmen : 1
- Stemmen : 0
Aantal reviews : 0
Bekeken : 6.587x

nieuwsbrief Meer aanbevolen erothriller films

 • Bound Heat: Enslaved Justice  

  Bound Heat: Enslaved Justice

  Bound Heat: Enslaved Justice

  Veel jonge vrouwen die op het verkeerde pad belanden moeten voor de rechter verschijnen. Madame is zo'n strenge rechter. Maar in het geheim biedt zij de meisjes een wrede keuze: vele jaren achter de tralies met dwangarbeid, in een ranzige gevangenis met corrupte bewakers. Of ze kunnen in dienst treden bij Madame. In haar imposante landhuis onderwerpt ze deze rebelse meisjes aan haar erot..

  2 + / 0 - Stemmen | 11.848x Bekeken
 • Bound Heat: Shackled Consignment  

  Bound Heat: Shackled Consignment

  Bound Heat: Shackled Consignment

  Diep in het nieuwe millennium verdwijnen nog steeds jonge vrouwen, zonder een spoor achter te laten. Aangenomen wordt dat ze om het leven zijn gekomen. Maar dat is niet zo. Ze raken in de handen van mensensmokkelaars, om verkocht te worden als blanke slavinnen aan iedereen die de prijs kan betalen. Deze handelaren in onschuldig menselijk vlees, worden beschermd door corrupte politie en o..

  2 + / 0 - Stemmen | 9.868x Bekeken
 • Crimes of Passion  

  Crimes of Passion

  Crimes of Passion

  0 + / 0 - Stemmen | 6.411x Bekeken
 • Life on Top: The (s)Ex Files  

  Life on Top: The (s)Ex Files

  Life on Top: The (s)Ex Files

  In deze serie soft erotische films volgen we de erotische en grappige avonturen van vier vriendinnen in New York. Sex and the City, maar dan met echte seks!

  4 + / 0 - Stemmen | 4.422x Bekeken
 • Life on Top: Sextacular  

  Life on Top: Sextacular

  Life on Top: Sextacular

  In deze serie soft erotische films volgen we de erotische en grappige avonturen van vier vriendinnen in New York. Sex and the City, maar dan met echte seks!

  0 + / 0 - Stemmen | 3.765x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter