• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Familiefilm films

 • Niko en de Vliegende Brigade  

  Niko en de Vliegende Brigade

  Niko en de Vliegende Brigade

  Het jonge, naieve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische Vliegende Brigade. Ondanks hoogtevrees en duizeligheid trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen van Julius, een oudere vliegende eekhoorn. Tijdens de gevaarlijke zoektocht naar zijn vader, wordt Niko ook bijgestaan door Wilma, een assertieve zingende nerts..

  0 + / 0 - Stemmen | 9.682x Bekeken
 • Turtle - The Incredible Journey  

  Turtle - The Incredible Journey

  Turtle - The Incredible Journey

  NEDERLANDS GESPROKEN. Turtle: the incredible journey is het verhaal van een kleine karetschildpad, die het spoor van haar voorouders volgt in een van de meest bijzondere trektochten die de natuur kent. Ze wordt geboren op een strand in Florida, bedwingt de Golfstroom richting de Noordpool en zwemt uiteindelijk de hele Noord-Atlantische Oceaan over om terug te keren naar het strand waar z..

  1 + / 0 - Stemmen | 4.270x Bekeken
 • Scooby Doo - The Mystery Begins  

  Scooby Doo - The Mystery Begins

  Scooby Doo - The Mystery Begins

  Wat brengt beste vrienden bij elkaar? In het geval van Daphne, Velma, Fred, Shaggy en Shaggys speelse puppy Scooby Doo is dat een mysterie! De originele avondvullende film Scooby Doo: The Mystery Begins vol actie neemt je mee terug naar de tijd dat vier tienerdetectives (en een speurhond) elkaar voor het eerst ontmoeten. De kinderen worden beschuldigd van het uithalen van een griezelige ..

  0 + / 0 - Stemmen | 9.687x Bekeken
 • Halo Legends  

  Halo Legends

  Halo Legends

  Dit overweldigende sciencefictionverhaal graaft in het rijke Halo- universum met zeven spannende verhalen (verteld in acht delen), met aandacht voor de geheimzinnige afkomst van Master Chief, de geavanceerde vechttechnieken van de Spartanen en de gespannen rivaliteit tussen de Spartanen en de Orbital Drop Shock Troopers (ODSTs). Halo Legends, gemaakt in samenwerking met een aantal van s ..

  0 + / 0 - Stemmen | 10.739x Bekeken
 • Thomas Kinkades Christmas Cottage  

  Thomas Kinkades Christmas Cottage

  Thomas Kinkades Christmas Cottage

  Gebaseerd op het schilderij The Christmas Cottage van Thomas Kinkade, is dit het verhaal over een kleine gemeenschap die onder leiding van een oude mentor de familie Kinkade te hulp schiet als zij hun huis dreigen te verliezen. Dit alles op de dag voor Kerst en de inspiratie voor de jonge Thomas Kinkade om zijn meesterwerk te maken.

  0 + / 0 - Stemmen | 5.684x Bekeken
 • Sunshine Barry en de Discowormen  

  Sunshine Barry en de Discowormen

  Sunshine Barry en de Discowormen

  NEDERLANDS GESPROKEN. Het is niet makkelijk om Barry te zijn. Een worm krijgt geen respect. Barry zit helemaal onderaan de voedselketen en heeft een stomme baan in een fabriek. Zijn leven voorspelt weinig anders dan een saai en donker bestaan. Alles verandert als Barry op een dag een oude discoplaat tegenkomt. Hij is ervan overtuigd dat hij een wereldster zal worden in zijn eigen discoba..

  0 + / 0 - Stemmen | 10.244x Bekeken
 • Noelle  

  Noelle

  Noelle

  Vader Jonathan Keene - een koude, ongeduldige aankomend katholieke priester - is in een klein vissersdorp de week voor Kerstmis om te doen wat hij het beste kan: afsluiten van een stervende parochie. Maar de zaken nemen een onverwachte wending als hij verstrikt raakt in de verschillende levens van het dorp met de excentrieke karakters. Met inbegrip van hun bibliothecaris en de ervaring v..

  0 + / 0 - Stemmen | 6.169x Bekeken
 • Shorts  

  Shorts

  Shorts

  0 + / 0 - Stemmen | 6.272x Bekeken
 • Imagine That  

  Imagine That

  Imagine That

  Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken, nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar de oplossingen voor zijn problemen schijnbaar voor het grijpen liggen.

  1 + / 1 - Stemmen | 6.711x Bekeken
 • For the Love of a Dog  

  For the Love of a Dog

  For the Love of a Dog

  NEDERLANDS ONDERTITELD. Een waar gebeurd verhaal over een gezin en de inspanning van een stad om een geliefde en heldhaftige hond genaamd Semper Fi te redden. De vader van het gezin en zijn vrouw kampen met de problemen van hun tweeling, en de capriolen van hun vroegrijpe zes jaar oude dochter. Hun leven kabbelt voort, totdat ze een heftige diagnose onder ogen moeten zien van hun trouwe ..

  0 + / 0 - Stemmen | 8.051x Bekeken
 • Aladdin  

  Aladdin

  Aladdin

  NEDERLANDS GESPROKEN. In het hart van een betoverde stad proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar te redden. Aladdins leven verandert op slag wanneer hij over een wonderlamp wrijft, waaruit de vrolijke geest verschijnt die Aladdin kan veranderen in een echte prins. Maar Jafar en zijn grappenmakende pap..

  0 + / 0 - Stemmen | 16.549x Bekeken
 • Ibbeltje  

  Ibbeltje

  Ibbeltje

  Ibbeltje is een grappig, nieuwsgierig en ondernemend meisje dat nergens bang voor is. Ze woont met haar moeder, vader en pratende katten in een slaperig stadje. Als haar moeder op een dag uit angst voor een hond een boom inklimt, ontdekt Ibbeltje dat ze vroeger een kat is geweest. Ze wil hier alles over weten, maar haar ouders ontwijken al haar vragen. Op een dag vist Ibbeltje een parapl..

  3 + / 0 - Stemmen | 9.296x Bekeken
 • Monsters en Co.  

  Monsters en Co.

  Monsters en Co.

  NEDERLANDS GESPROKEN. In Monstropolis is er geen stroom. Energie wordt hier uit het schreeuwen van mensenkinderen gewonnen. Monsters Incorporated, een fabriek vergelijkbaar met onze energieproducenten, stuurt zijn monsterlijke medewerkers naar de kinderkamers om de kleintjes de schrik op het lijf te jagen en zo energie af te kunnen tappen. Het is daarbij uiterst belangrijk dat de kindere..

  6 + / 0 - Stemmen | 13.260x Bekeken
 • Mary Poppins  

  Mary Poppins

  Mary Poppins

  ENGELS GESPROKEN. De twee kinderen van een bankier verliezen hun oppas doordat ze gefrustreerd raakt van ze. De nieuwe oppas is een vrouw die aan de eisen van de kinderen voldoet, maar niet aan die van de vader. Terwijl ze de kinderen helpt om op een magische manier de wereld om hen heen te ontdekken, raakt de vader steeds verder afwijzend van haar methoden.

  0 + / 0 - Stemmen | 8.502x Bekeken
 • Harry Potter en de Gevangene van Azkaban  

  Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

  Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

  ENGELSE VERSIE. In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op. Hij vlucht weg en na een angstaanjagende rit met de Collectebus belandt hij in de Wegisweg. Daar hoort hij dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van jeweetwel uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft. Op Zweinstein leren ..

  6 + / 0 - Stemmen | 8.250x Bekeken
 • Harry Potter en de Vuurbeker  

  Harry Potter en de Vuurbeker

  Harry Potter en de Vuurbeker

  ENGELS VERSIE. Als de naam van Harry Potter uit de Vuurbeker komt, wordt hij een deelnemer in een zware strijd om de eer tussen drie Toverscholen - het Toverschooltoernooi. Harry heeft zichzelf niet opgegeven voor het toernooi, maar wie dan wel? Harry moet de strijd aangaan met een vreselijke draak, woeste waterdemonen en een betoverd doolhof. En hij belandt in de wrede greep van Hij-Die..

  8 + / 1 - Stemmen | 10.310x Bekeken
 • Gilmore Girls seizoen 1 - eps 01  

  Gilmore Girls seizoen 1 - eps 01

  Gilmore Girls seizoen 1 - eps 01

  Rory wordt toegelaten tot Chilton, een elitaire voorbereidingsschool. Slecht nieuws voor Lorelai: als ze Rorys onderwijs wil kunnen betalen, moet ze het bijleggen met haar ouders. De lening ligt klaar, er zijn echter wel enkele voorwaarden aan verbonden.

  0 + / 0 - Stemmen | 2.703x Bekeken
 • Shadrach  

  Shadrach

  Shadrach

  Deze film is gebaseerd op het klassieke verhaal van William Styron. Shadrach is een ontroerende film die het hart van kijkers in de hele wereld zal raken. Het verhaal speelt zich af in het oude Zuiden van Amerika en roept herinneringen op aan een tijd dat het leven rustiger en onschuldiger was. Het verhaal wordt verteld door de ogen van Paul Whitehurst, de tienjarige zoon van een rijke f..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.527x Bekeken
 • Race To Space  

  Race To Space

  Race To Space

  Wilhelm von Huber is een wetenschapper bij NASA, die pas verhuist is naar Florida samen met zijn zoon Billy. De twaalf jaar oude Billy vindt zijn vader saai en ouderwets. Billy wil een spannend leven leiden en wil een held worden net als de jonge astronaut Alan Shepherd. Het zal niet lang duren voordat Billy deze kans krijgt. Billy wordt ingehuurd door Dr. Donni McGuiness, om te helpen ..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.608x Bekeken
 • Pilots Puppies  

  Pilots Puppies

  Pilots Puppies

  1 + / 0 - Stemmen | 6.439x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter