• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Kinderfilm films

 • Planes  

  Planes

  Planes

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De wereld van Cars bereikt nieuwe hoogtes in Planes, Disney's hoogvliegende animatie komedie boordevol actie en avontuur. Maak kennis met Dusty, een sproeivliegtuigje met hemelhoge dromen, die een unieke kans krijgt om het op te nemen tegen de snelste vliegtuigen van de wereld in de grootste race die ooit in de lucht heeft plaatsgevonden. Dusty h..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.016x Bekeken
 • Planes (NL)  

  Planes (NL)

  Planes (NL)

  NEDERLANDS GESPROKEN. De wereld van Cars bereikt nieuwe hoogtes in Planes, Disney's hoogvliegende animatie komedie boordevol actie en avontuur. Maak kennis met Dusty, een sproeivliegtuigje met hemelhoge dromen, die een unieke kans krijgt om het op te nemen tegen de snelste vliegtuigen van de wereld in de grootste race die ooit in de lucht heeft plaatsgevonden. Dusty heeft een groot hart,..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.819x Bekeken
 • De Sneeuwkoningin  

  De Sneeuwkoningin

  De Sneeuwkoningin

  De Sneeuwkoningin streeft naar ijskoude perfectie en houdt niet van emoties. Ze heeft de wereld bedekt onder een koude deken van sneeuw. Volgens haar magische spiegel komt de laatste dreiging van de glasmaker Vegard. Door een ijzige storm worden de glasmaker en zijn vrouw Una overvallen. Ze slagen er nog net in om hun baby Kai en dochter Gerda veilig te verbergen. Op een dag wordt Kai on..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.008x Bekeken
 • Feest (Samson en Gert Kerstshow '12-'13)  

  Feest (Samson en Gert Kerstshow '12-'13)

  Feest (Samson en Gert Kerstshow '12-'13)

  Dit jaar wordt het een heel speciale Kerstshow! Samson en Gert nodigen de senioren van het dorp uit om naar hun Kerstshow te komen. Samen met de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto willen Samson en Gert de senioren het kerstfeest van hun leven bezorgen. Kerst is een tijd van liefde, vrede, vriendschap en genegenheid, en met deze kerstactie kunnen Samson en Gert bovendien ook nog eens..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.865x Bekeken
 • K3's Verjaardagsshow 15 Jaar  

  K3's Verjaardagsshow 15 Jaar

  K3's Verjaardagsshow 15 Jaar

  K3 bestaat 15 jaar en dat zullen Karen, Kristel en Josje geweten hebben.Als verrassing en bedankje voor alles wat K3 de afgelopen 15 jaar gedaan heeft, haalt een engel de drie meiden naar de magische wolkenwereld. Daar krijgt elk van hen de kans om een spetterende droom te beleven. Het wordt een heus feest vol circus-kleur, magische sprookjesfiguren en glitter en glamour in ware Hollywoo..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.776x Bekeken
 • Monsters University (NL)  

  Monsters University (NL)

  Monsters University (NL)

  NEDERLANDS GESPROKEN. Al sinds hij een klein monstertje was, droomt student Mike Wazowski ervan om een Bangmaker te worden. Hij weet beter dan wie dan ook dat de beste Bangmakers van de Monster Universiteit (MU) komen. Maar tijdens zijn eerste semester op MU vallen Mikes plannen in het water wanneer hij de patser James P. Sullivan,'Sulley' tegenkomt, een geboren Bangmaker. De concurrenti..

  1 + / 0 - Stemmen | 3.616x Bekeken
 • Monsters University  

  Monsters University

  Monsters University

  ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Al sinds hij een klein monstertje was, droomt student Mike Wazowski ervan om een Bangmaker te worden. Hij weet beter dan wie dan ook dat de beste Bangmakers van de Monster Universiteit (MU) komen. Maar tijdens zijn eerste semester op MU vallen Mikes plannen in het water wanneer hij de patser James P. Sullivan,'Sulley' tegenkomt, een geboren Bangm..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.780x Bekeken
 • Mega Mindy: Reis in de Tijd  

  Mega Mindy: Reis in de Tijd

  Mega Mindy: Reis in de Tijd

  Wanneer het Blieptoniet, de geheime grondstof die de transformatie-capsule aandrijft, uitgeput is, moeten de Fonkels wel heel ver reizen om nieuwe brandstof op te halen. Mieke belandt door de tijdreiskast van Opa in hun dorpje zo'n 1000 jaar geleden, tijdens de middeleeuwen. Ze moet haar voorouders snel vinden en Blieptoniet te pakken krijgen want in hun dorp in de tegenwoordige tijd, ne..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.247x Bekeken
 • Club van Sinterklaas - Geheim van de Speelgoeddokter  

  Club van Sinterklaas - Geheim van de Speelgoeddokter

  Club van Sinterklaas - Geheim van de Speelgoeddokter

  Vlak voor 5 december verdwijnt Sinterklaas op mysterieuze wijze uit het kasteel. De Pieten van de Club begrijpen er niets van en worden ongerust. Als Sinterklaas even later vanzelf weer opduikt, zegt hij onaardige dingen en gedraagt hij zich vreemd. Wat is er met Sinterklaas gebeurd? En wat deed die Speelgoeddokter op het kasteel? Het zijn Mees en zijn buurmeisje Katja die ontdekken wat ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.894x Bekeken
 • Wat Dieren Willen  

  Wat Dieren Willen

  Wat Dieren Willen

  NEDERLANDS GESPROKEN. Peter Sommer staat alleen voor de opvoeding van zijn 12-jarige zoon Jan sinds de tragische dood van zijn vrouw Barbara. Peter heeft nog altijd veel verdriet en moet er niet aan denken zijn leven te delen met een andere vrouw. Jan wil dit wel graag en ook zijn moeder zou het zeker goedkeuren! Jan vraagt zijn overleden moeder om hulp... Barbara kiest de Jack Russell T..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.906x Bekeken
 • Prinses Lillifee en de Kleine Eenhoorn  

  Prinses Lillifee en de Kleine Eenhoorn

  Prinses Lillifee en de Kleine Eenhoorn

  In Pinkovia zijn Prinses Lillifee en haar vrienden aan het genieten van een prachtige zomer. Op een nacht verschijnt de eenhoorn Rosalie in een droom van Lillifee en smeekt om haar hulp, Lillifee moet zorgen voor de baby van Rosalie, Lucy. Wanneer Lillifee ontwaakt, merkt ze dat Lucy op een magische wijze uit haar droom is gestapt en bij haar op bed zit, maar wat is er toch gebeurd met R..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.436x Bekeken
 • K3: Bengeltjes  

  K3: Bengeltjes

  K3: Bengeltjes

  Karen, Kristel en Josje van K3 zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten. In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling 'Bengeltjes' waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen 'bengeltjes' maakt. De kindjes die b..

  1 + / 1 - Stemmen | 3.794x Bekeken
 • Kabouter Plop: Vakantie Vol Verrassingen  

  Kabouter Plop: Vakantie Vol Verrassingen

  Kabouter Plop: Vakantie Vol Verrassingen

  Als Plop van tante Plap mag komen logeren in haar vakantiepaddestoel op de bloemenweide, vertrekt hij samen met Klus, Kwebbel en Lui om te kunnen genieten van de rustgevende vakantie. Klus vindt een rups en doopt deze om tot zijn nieuwe huisdier. Maar wat begint als een nieuw vriendje voor Klus, wordt al snel de grootste nachtmerrie van de andere kabouters. Niets loopt zoals het moet...

  0 + / 0 - Stemmen | 2.829x Bekeken
 • Bumba in Dromenland  

  Bumba in Dromenland

  Bumba in Dromenland

  0 + / 0 - Stemmen | 2.656x Bekeken
 • Nijntje de Film  

  Nijntje de Film

  Nijntje de Film

  0 + / 0 - Stemmen | 4.083x Bekeken
 • Redwood Slaat Zijn Slag  

  Redwood Slaat Zijn Slag

  Redwood Slaat Zijn Slag

  In 1969 ziet de tweejarige Redwood Forrest Hanson vanaf de achterbank van een Volkswagenbusje zijn vader en moeder ruzie maken. Zijn moeder pakt haar koffers en vertrekt. Op de autoradio gaat op dat moment het nieuws over de oorlog in Vietnam en weer een overwinning van de golflegende Jack Nicklaus. Acht jaar later heeft Redwood daarom bedacht dat hij door een overwinning op Jack Nicklau..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.792x Bekeken
 • Vogeljacht  

  Vogeljacht

  Vogeljacht

  NEDERLANDS GESPROKEN. De 12 jaar oude Victor en zijn vader hebben een gemeenschappelijke hobby en reizen als twee beste vrienden naar de jaarlijkse Vogelwedstrijd. De kans dat Victor dit jaar de 1e prijs wint is groot, want zijn grootste concurrent Daniel heeft zijn been gebroken. Maar als Daniel toch meedoet wordt de druk op Victor steeds groter. Vooral zijn vader voert de druk op en he..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.438x Bekeken
 • Bibi Blocksberg en het Geheim van de Blauwe Uilen  

  Bibi Blocksberg en het Geheim van de Blauwe Uilen

  Bibi Blocksberg en het Geheim van de Blauwe Uilen

  NEDERLANDS GESPROKEN. Bibi Blocksberg is veel te veel bezig geweest met haar opleiding als heks en veel te weinig met haar studie. Daardoor heeft ze nu slechte schoolresultaten behaald, zodat haar vakantie nu in gevaar is. Het hoofd van de school heeft een geheim en Bibi is vastbesloten om samen met haar vriendinnetjes Elea, dit geheim te ontrafelen.

  1 + / 0 - Stemmen | 4.559x Bekeken
 • Barbie: De Prinsessenschool  

  Barbie: De Prinsessenschool

  Barbie: De Prinsessenschool

  NEDERLANDS GESPROKEN. Barbie speelt de rol van de zachtaardige Blair Willows, een meisje dat uitverkoren werd om naar de prinsessenschool te gaan. Blair is dol op haar lessen, haar behulpzame magische elfjes en haar nieuwe vriendinnen, de prinsessen Hadley en Delancy. Wanneer dame Devin, de koninklijke lerares, de gelijkenis tussen Blair en de vermiste kroonprinses opmerkt, probeert ze t..

  3 + / 1 - Stemmen | 5.495x Bekeken
 • Barbie in een Modesprookje  

  Barbie in een Modesprookje

  Barbie in een Modesprookje

  NEDERLANDS GESPROKEN. Barbie is onlangs ontslagen op haar werk wegens teveel kritiek. Ze besluit om te profiteren van een loopbaanonderbreking en een bezoek te brengen aan haar coole tante Milliecent in Parijs, waar deze een toonaangevend modehuis beheert. Als Barbie daar samen met haar hondje Sequin aankomt, verneemt zij dat het modehuis zal omgebouwd worden tot een grote snackbar. Drie..

  3 + / 1 - Stemmen | 3.913x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter