• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup69 thumdown16
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

Meet John Doe

Gerne: Klassieker
Als de politicus de krant opkoopt moet er een frisse wind door de redactie en de nieuwe hoofdredacteur laat vele medewerkers ontslaan. Bedelen om te mogen blijven helpt de columniste niet. Als laatste bijdrage levert ze een verzonnen ingezonden brief in van een werkloze man, John Doe, die dreigt van de stadstoren af te springen uit protest tegen de politiek die niets aan werkloosheid doet. Het is een politieke bom in campagnetijd, maar ze krijgt haar baan terug om een John Doe in te huren, die voor grote krantekoppen kan zorgen en pas met kerst zelfmoord pleegt.
Film kijken bij Mejane
thumup0 thumdown0

Details

+ Stemmen : 0
- Stemmen : 0
Aantal reviews : 0
Bekeken : 3.947x

nieuwsbrief Meer aanbevolen klassieker films

 • The Strange Love of Martha Ivers  

  The Strange Love of Martha Ivers

  The Strange Love of Martha Ivers

  In 1928 tracht de jonge erfgename Martha Ivers met haar vriend Sam Masterson haar omgeving te ontvluchten. Dit mislukt en er ontstaat een conflict met haar gouvernante Mrs. Ivers. In een daaropvolgend gevecht doodt Martha Mrs. Ivers. Alleen Sam en Marthas brave stiefbroer Walter ONeil zijn daarvan getuigen. Achttien jaar na deze gebeurtenis bezoekt Sam zijn oude woonplaats en leert de aa..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.107x Bekeken
 • The Big Combo  

  The Big Combo

  The Big Combo

  Gangsterbaas Brown wordt op zijn huid gezeten door inspecteur Diamond. Wanneer Brown hoort, dat zijn vriendin Susan met hem wil breken, laat hij haar door twee man bewaken. Intussen heeft Diamond Browns wettige vrouw gelokaliseerd in een inrichting.

  0 + / 0 - Stemmen | 2.114x Bekeken
 • The Beloved Rogue  

  The Beloved Rogue

  The Beloved Rogue

  Francois Villon is een dichter-avonturier. Hoewel zijn werken wijd en zijd gelezen worden, levert schrijven hem niet genoeg op om de rekeningen te betalen. Vandaar dat Villon zich ook met enkele kleine criminele zaken bezighoudt. Op een dag komt hij in botsing met Koning Louis XI en wordt verbannen uit Parijs, wat voor Villon een ergere straf is dan de dood. Hij keert dan ook terug naar ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.691x Bekeken
 • Scarlet Street  

  Scarlet Street

  Scarlet Street

  Christopher Cross is een eenzame man, getrouwd met een zeurende vrouw. Slechts schilderen kan hem enig plezier brengen. Hij ontmoet Kitty, die denkt dat hij een geweldige schilder is, en ze krijgen een romance. Kitty heeft echter nog een geliefde, een oplichter, die haar overhaalt om Christopher geld af te troggelen.

  0 + / 0 - Stemmen | 2.198x Bekeken
 • Salt Of The Earth  

  Salt Of The Earth

  Salt Of The Earth

  Gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van de staking tegen de Empire Zinc mijn in New Mexico. De Mexicaans-Amerikaanse mijnwerkers strijden voor een gelijke behandeling en gelijk salaris in verhouding tot de blanke Amerikanen.

  0 + / 0 - Stemmen | 3.398x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter