• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Komedie films

 • Drop Dead Sexy  

  Drop Dead Sexy

  Drop Dead Sexy

  Wanneer hun sigarettensmokkel onverhoeds tot stilstand komt en mislukt, ontvoeren twee vrienden de mooie jonge vrouw van de rijkste man in de stad. Maar er zit een addertje onder het gras: zij is reeds dood. Terwijl ze proberen te vermijden gedood te worden voor het mislukken van de oorspronkelijke smokkel-transactie, chanteren ze op hetzelfde moment de treurende echtgenoot. Onderwijl be..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.860x Bekeken
 • Confessions of a Sociopathic Social Climber  

  Confessions of a Sociopathic Social Climber

  Confessions of a Sociopathic Social Climber

  Voor Katya Livingston loopt het leven op rolletjes. Ze heeft een succesvolle baan in de reclamewereld en geniet van het snelle leven vol feestjes en casual sex. Haar plaats op de sociale ladder is alles voor haar en wanneer ze niet wordt uitgenodigd voor het belangrijkste feest van het jaar, probeert ze wanhopig toch een uitnodiging te bemachtigen. Helaas voor Katya heeft ze door haar se..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.131x Bekeken
 • Blackball  

  Blackball

  Blackball

  Cliff Starkey is de grootste uitzuigende rotjongen die je tegen kunt komen. Elke dag nieuwe streken en elke dag weer in de problemen. Zijn rustige woonplaats heeft niets dat hem kan inspireren, behalve dan& de bowl vereniging. Chique, statig, alles volgens de regels, jarenlange tradities en keurige uniformen& helemaal niets voor de brutaal en heftig reagerende Cliff, behalve dat hij de s..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.520x Bekeken
 • Pledge This  

  Pledge This

  Pledge This

  Victoria English (Paris Hilton) leidt de populairste studentenclub van de South Beach universiteit. Haar Gammas moeten net als Victoria zelfs kanp, stijlvol en rijk zijn. Wanneer ze door het eliteblad Maxim wordt gekozen worden om in het magazine te verschijnen , grijpt Victoria dan ook de gelegenheid om daar zoveel mogelijk profijt uit te halen...

  0 + / 0 - Stemmen | 2.580x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter