• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Muziek films

 • Battle of the Year  

  Battle of the Year

  Battle of the Year

  Het indrukwekkende verhaal over een all-star American breakdance groep die met de hulp van hun strenge coach hun dromen proberen na te leven. Dromen die vaak door de maatschappij en eigen familie niet worden begrepen. Hun levens lijken te botsen in Frankrijk waar hun vaardigheden aan de ultieme test worden onderworpen tijdens de 'Battle of the Year'-finale. Hier komen dansgroepen uit 18 ..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.567x Bekeken
 • 20 Feet From Stardom  

  20 Feet From Stardom

  20 Feet From Stardom

  Achtergrondzangers en zangeressen leven in een wereld net buiten de spotlights. Hun stemmen verzorgen de harmonie voor de grootste popbands ter wereld. Toch heeft vrijwel niemand enig idee wie deze mensen zijn, of wat voor een leven ze leiden. Deze documentaire belicht hun enigszins verborgen bestaan.

  0 + / 0 - Stemmen | 4.620x Bekeken
 • Metallica Through the Never  

  Metallica Through the Never

  Metallica Through the Never

  0 + / 0 - Stemmen | 4.506x Bekeken
 • Make Your Move  

  Make Your Move

  Make Your Move

  De jonge, getalenteerde artiest Donny komt naar New York om zijn broer Nick te helpen met het runnen van zijn nieuwe club. Het is een plek waar de nieuwe generatie dansers hun moves kunnen showen. Donny is zwaar onder de indruk als hij Aya ziet, een sexy, elegante danseres die beweegt zoals hij. Hun samenspel tijdens tap, hip hop en taiko drumming smelt samen in een nieuwe stijl zoals h..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.719x Bekeken
 • Hard Bass 2013  

  Hard Bass 2013

  Hard Bass 2013

  Op zaterdag 2 februari 2013 zette b2s het Arnhemse GelreDome op z'n kop tijdens de nieuwe editie van Hard Bass. Verdeeld over vier delen - Blue, Yellow, Red en Green - wordt via de live registratie van deze nacht het ontstaan van Hard Bass vastgelegd. Je bent 100 minuten lang getuige van de spectaculaire show met live optredens van top Hardstyle artiesten als Headhunterz, Noisecontroller..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.785x Bekeken
 • Can't Stand Losing You; Surviving the Police  

  Can't Stand Losing You; Surviving the Police

  Can't Stand Losing You; Surviving the Police

  'Can't Stand Losing You' is de ultieme documentaire over de iconische rockgroep The Police. Tegen alle verwachtingen in veroveren zij in de jaren '70 en '80 de wereld met hun vernieuwende muziek. We volgen gitarist Andy Summers tijdens zijn zegetocht met The Police, die naar eigen zeggen begon op Pinkpop. Tevens zien we de onvermijdelijke ondergang en de opmerkelijke wederopstanding van ..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.528x Bekeken
 • I Love One Direction  

  I Love One Direction

  I Love One Direction

  Op dit moment is de Britse boyband One Direction de band met de meeste en fanatiekste fans. Over de hele wereld zijn meiden verzot op Harry, Zayn, Niall, Louis en Liam. In de documentaire I Love One Direction zijn deze fans, de 'Directioners' zoals ze zichzelf noemen, aan het woord. Ze vertellen over de impact van One Direction op hun leven, wat ze over hebben voor hun idolen, tot hoe ve..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.245x Bekeken
 • Jesus Christ Superstar  

  Jesus Christ Superstar

  Jesus Christ Superstar

  Jesus Christ Superstar, de rockklassieker van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, keert terug naar zijn roots met deze sensationele uitvoering, opgenomen in de UK tijdens de Live Arena Tour. De ongelofelijke cast voert bekende hits uit als I Don't Know How to Love Him, Gethsemane, Heaven on Their Minds, Everything's Alright, King Herod's Song en Superstar. Een opwindende, eigentijdse interp..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.946x Bekeken
 • Kylie Minoque: Evolution of a Pop Princess  

  Kylie Minoque: Evolution of a Pop Princess

  Kylie Minoque: Evolution of a Pop Princess

  Het leven van de Australische zangeres Kylie Minogue, geportretteerd in een korte documentaire over muziek, sterrendom en succes!

  0 + / 0 - Stemmen | 2.851x Bekeken
 • Beatles: Parting Ways  

  Beatles: Parting Ways

  Beatles: Parting Ways

  Vier decennia nadat de band uit elkaar is gegaan staan The Beatles nog steeds aan de top van alle denkbare lijsten van de grootste artiesten aller tijden. Oprichter van The Beatles, John Lennon en zijn vrouw Yoko Ono werden vaak - en nog steeds af en toe - aangewezen als de schuldigen van het uiteenvallen van de band. The Beatles, zowel gezamenlijk als individueel, zijn erin geslaagd om ..

  2 + / 0 - Stemmen | 2.952x Bekeken
 • Elvis: Lives On  

  Elvis: Lives On

  Elvis: Lives On

  Elvis Presley is een wereldwijd icoon en deze documentaire laat zien hoe "The KING" de Rock & Roll tot leven bracht! Deze enerverende documentaire laat zeldzame "footage" zien van Elvis' optreden in Las Vegas. Elvis was aan de top van alle charts! Elvis maakte films, soundtracks etc. Hij was veel te druk, werd moe en ziek. Uiteindelijk overleed hij op veel te jonge leeftijd - 42 jaar - o..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.161x Bekeken
 • One Direction - All the Way to the Top  

  One Direction - All the Way to the Top

  One Direction - All the Way to the Top

  Gecoached door Simon Cowell werden zij al snel de favorieten om de X-factor show te winnen en dat deden zij glansrijk. One Direction werd de eerste Britse Boy-Band die binnenkwam op 1 op de Amerikaanse Billboard 200 lijst wanneer 'Up All Night' in de eerste week meer dan 176.000 keer werd verkocht in Amerika. Dit is een documentaire van alle ins en outs van de voorbereiding op de wereldw..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.268x Bekeken
 • One Direction: All for One  

  One Direction: All for One

  One Direction: All for One

  One Direction is de "hottest boy-band on the planet". Hun verhaal is ongelooflijk: van X-factor verliezers, nu de wereldwijde pop sensatie in minder dan een jaar.

  0 + / 0 - Stemmen | 5.444x Bekeken
 • Adele: The One and Only  

  Adele: The One and Only

  Adele: The One and Only

  Adele is de eerste artiest ooit, die de status dubbel platina heeft behaald in de Amerikaanse iTunes. Haar nieuwste album 21 is al meer dan twee miljoen keer gedownload. Alleen in Amerika is dit album al meer dan 7 miljoen keer verkocht. Al haar concerten zijn in een mum van tijd uitverkocht! Adele is hot en de superster van dit moment! In deze biografie nemen we u mee in het leven van A..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.209x Bekeken
 • Madonna: Crystallize  

  Madonna: Crystallize

  Madonna: Crystallize

  Madonna is 'the material girl', die zich vanuit het niets heeft ontwikkeld tot een 'van meest duurzame popiconen en entertainers aller tijden. Een van haar grootste prestaties is haar extreem grote fanbase. Ze manipuleert de media en fans met muziek, video's, publiciteit en bovenal haar sexualiteit. The Queen of Pop heeft aangetoond, dat ze complete controle heeft over haar muziek en lic..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.891x Bekeken
 • Justin Bieber - This Is My World  

  Justin Bieber - This Is My World

  Justin Bieber - This Is My World

  In deze film wordt de kijker meegenomen op de weg naar het succes van het fenomeen Justin Bieber. De film bevat ondermeer uitvoeringen van zijn hits waaronder twee bijzondere uitvoeringen van 'Baby' en akoestische versies van 'One Time' en 'U Smile'. Daarnaast zijn er backstage-beelden te zien en interviews met Justin Bieber, Usher en zwaargewichten uit de muziekindustrie zoals Akon en J..

  2 + / 0 - Stemmen | 7.884x Bekeken
 • The Wiz  

  The Wiz

  The Wiz

  De verlegen kleuterleidster Dorothy (Diana Ross) uit Harlem komt terecht in een droomwereld waar ze de gele stenen weg moet volgen. Ze wordt vergezeld door een vogelverschrikker op zoek naar een brein, een tinnen man die ook een hart wil en een laffe leeuw die zo graag moedig wil zijn. De film is een afro-amerikaanse versie van The Wizard of Oz.

  0 + / 0 - Stemmen | 6.353x Bekeken
 • An American in Paris  

  An American in Paris

  An American in Paris

  De titel van George Gershwins''An American in Paris' moet letterlijk worden geinterpreteerd. Deze Amerikaanse componist bezocht de Franse hoofdstad in de jaren '20 en was zo onder de indruk van wat hij zag en hoorde dat hij zijn ervaringen wilde omzetten in muziek. Het Arnhemse Philharmonisch Orkest en dirigent Kynan Johns voeren dit stuk op vanuit de Musis Sacrum Concert Hall. Eveneens ..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.975x Bekeken
 • War Requiem  

  War Requiem

  War Requiem

  Het Gelders Orkest wordt in deze uitvoering van Brittens War Requiem geleid door Martin Sieghart. "My subject is war and the pity of war. The poetry is in the pity. All a poet van do is warn." Dit zijn de woorden van de Britse oorlogsdichter Wilfred Owen, die tijdens de Eerste Wereldoorlog op 25-jarige leeftijd sneuvelde. Zijn landgenoot Benjamin Britten vond in deze gedichten de inspira..

  0 + / 0 - Stemmen | 5.567x Bekeken
 • The Soloist  

  The Soloist

  The Soloist

  In "The Soloist", een emotioneel en verheffend drama over de helende kracht van muziek, raakt journalist Steve Lopez in de straten van L.A. in de ban van het virtuoze vioolspel van straatmuzikant Nathaniel Anthony Ayers. Deze dakloze man was blijkbaar ooit een begenadigd muzikaal talent en Lopez stelt alles in het werk om Ayers te rehabiliteren. Tussen de twee mannen ontstaat een unieke ..

  0 + / 0 - Stemmen | 6.610x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter