• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

Grease

Gerne: Muziek
Film kijken bij Mejane
thumup7 thumdown0

Details

+ Stemmen : 7
- Stemmen : 0
Aantal reviews : 1
Bekeken : 24.117x

nieuwsbrief Meer aanbevolen muziek films

 • Battle of the Year  

  Battle of the Year

  Battle of the Year

  Het indrukwekkende verhaal over een all-star American breakdance groep die met de hulp van hun strenge coach hun dromen proberen na te leven. Dromen die vaak door de maatschappij en eigen familie niet worden begrepen. Hun levens lijken te botsen in Frankrijk waar hun vaardigheden aan de ultieme test worden onderworpen tijdens de 'Battle of the Year'-finale. Hier komen dansgroepen uit 18 ..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.617x Bekeken
 • 20 Feet From Stardom  

  20 Feet From Stardom

  20 Feet From Stardom

  Achtergrondzangers en zangeressen leven in een wereld net buiten de spotlights. Hun stemmen verzorgen de harmonie voor de grootste popbands ter wereld. Toch heeft vrijwel niemand enig idee wie deze mensen zijn, of wat voor een leven ze leiden. Deze documentaire belicht hun enigszins verborgen bestaan.

  0 + / 0 - Stemmen | 4.669x Bekeken
 • Metallica Through the Never  

  Metallica Through the Never

  Metallica Through the Never

  0 + / 0 - Stemmen | 4.555x Bekeken
 • Make Your Move  

  Make Your Move

  Make Your Move

  De jonge, getalenteerde artiest Donny komt naar New York om zijn broer Nick te helpen met het runnen van zijn nieuwe club. Het is een plek waar de nieuwe generatie dansers hun moves kunnen showen. Donny is zwaar onder de indruk als hij Aya ziet, een sexy, elegante danseres die beweegt zoals hij. Hun samenspel tijdens tap, hip hop en taiko drumming smelt samen in een nieuwe stijl zoals h..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.769x Bekeken
 • Hard Bass 2013  

  Hard Bass 2013

  Hard Bass 2013

  Op zaterdag 2 februari 2013 zette b2s het Arnhemse GelreDome op z'n kop tijdens de nieuwe editie van Hard Bass. Verdeeld over vier delen - Blue, Yellow, Red en Green - wordt via de live registratie van deze nacht het ontstaan van Hard Bass vastgelegd. Je bent 100 minuten lang getuige van de spectaculaire show met live optredens van top Hardstyle artiesten als Headhunterz, Noisecontroller..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.808x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter