• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup69 thumdown16
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Nederlandstalig films

 • Complexx  

  Complexx

  Complexx

  Myrna is een jonge vrouw die verslaafd is aan het populaire online spel Dark Planet. Tijdens een jaarlijkse bijeenkomst voor gamers in een kolossaal entertainmentcomplex ontmoet ze Mike die ook een fanatieke gamer is. Ze zijn die avond getuige van een speech door de illustere geestelijk vader van het spel, David Berinni. Deze steenrijke gamemagnaat kondigt de sequel van de superpopulaire..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.631x Bekeken
 • Frank en Eva  

  Frank en Eva

  Frank en Eva

  Het verhaal van een man die op zoek gaat naar hamburgers terwijl hij thuis een prachtige biefstuk heeft zitten! Frank en Eva kunnen niet met, maar al helemaal niet zonder elkaar leven. In de vrije jaren 70 sekst Frank met iedere (mooie) vrouw die hij pakken kan, terwijl de triestheid van zijn bestaan zich uit in nepzelfmoorden. Eva daarentegen zoekt meer vastigheid en wil een gezin begi..

  2 + / 0 - Stemmen | 3.139x Bekeken
 • Dip En Dap 1 Beer Is Ziek  

  Dip En Dap 1 Beer Is Ziek

  Dip En Dap 1 Beer Is Ziek

  Beer is ziek en Dip en Dap gaan op ziekenbezoek. Ze schudden zijn kussen op, proberen hem op te vrolijken met het vertellen van een mop en geven hem hoestdrank en soep. Natuurlijk maken ze er een bende van, maar Beer voelt zich uiteindelijk toch wat beter.

  0 + / 0 - Stemmen | 3.528x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter