• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup55 thumdown15
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

Frankrijk

Gerne: Reizen
Autoroutes Loire &La Route Napoleon Deze documentaire neemt u mee langs twee bekende Franse autoroutes. Allereerst een route langs de Loire; van de monding van deze rivier bij St. Nazaire, naar de oorsprong bij het stadje Le Puy. En tenslotte een tocht in de voetsporen van de keizer in La Route Napoleon, van de Middellandse Zeekust van Cannes naar het hoog in de Franse Alpen gelegen Grenoble. U maakt kennis met schilderachtige dorpjes in wisselende landschappen, de plaatselijke bevolking met hun traditierijke gewoonten en de talrijke cultuurschatten die herinneren aan het vaak roerige verleden.
Film kijken bij Mejane
thumup0 thumdown0

Details

+ Stemmen : 0
- Stemmen : 0
Aantal reviews : 0
Bekeken : 3.160x

nieuwsbrief Meer aanbevolen reizen films

 • Ierland  

  Ierland

  Ierland

  0 + / 0 - Stemmen | 1.763x Bekeken
 • Thailand  

  Thailand

  Thailand

  Exotisch; esthetisch; excentriek: wat u ook zoekt, Thailand weet u te behagen. Uw videoreis naar het prachtige en fascinerende Thailand voert u door dromerige, tropische landschappen. Naar schitterende tempels en sprookjesachtige dorpjes. Een land waar bruisende wereldsteden als "de Stad van de Engelen", Bangkok, een boeiende synthese vormen met de zonnige vakantiebestemmingen als "de Tr..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.436x Bekeken
 • Turkije  

  Turkije

  Turkije

  Turkije is een zeer veelzijdig vakantieland, het heeft alles wat een toeristisch hart begeert: zon, mooie stranden, afwisselende natuur en een zeer vriendelijke bevolking. Door de loop der eeuwen hebben diverse volkeren hun sporen achtergelaten en hun stempel gedrukt op de historie van dit land. Turkije ligt aan de oostkant van de Middellandse Zee en ligt zowel in het continent Europa a..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.804x Bekeken
 • Canada  

  Canada

  Canada

  0 + / 0 - Stemmen | 1.850x Bekeken
 • USA-Florida  

  USA-Florida

  USA-Florida

  0 + / 0 - Stemmen | 1.746x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter