• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup71 thumdown16
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Speelfilm films

 • The Good Shepherd  

  The Good Shepherd

  The Good Shepherd

  Priester Daniel Clemens weet als geen ander de media te bespelen. Zijn public relations en zakelijk instinct hebben geen windeieren voor de Katholieke Kerk gelegd. HIj wordt ingeschakeld om de media aandacht te bedwingen bij een moordzaak waar priester Andrews bij betrokken lijkt. Overtuigd van Andrews onschuld, neemt hij diens parochie over en bundelt hij krachten met een ex-vriendin di..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.767x Bekeken
 • Panman Rhythm of the Palms  

  Panman Rhythm of the Palms

  Panman Rhythm of the Palms

  Voor de meeste mensen is de steelpan gewoon een instrument dat bekend staat om zijn authentieke Caribische klanken. Voor Harry Daniels is het meer: zijn wortels, zijn cultuur. Harry is s werelds beste steelpanspeler en in de jaren 80 ligt heel Sint Maarten aan zijn voeten. Jacko, zijn meest veelbelovende leerling, is er getuige van hoe persoonlijke en maatschappelijke dramas Harry in een..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.010x Bekeken
 • Holiday in the Sun  

  Holiday in the Sun

  Holiday in the Sun

  Mary-Kate en Ashley brengen met hun ouders de kerstvakantie door in een luxe vakantieoord op de Bahamas. Maar nu moeten ze wel het schoolreisje naar Hawaii missen. Vastbesloten er het beste van te maken, besluiten de meiden dat er maar een ding op zit: ze ontketenen een tropische wervelwind vol actie en romantiek. Maar te midden van alle jachten, prive-jets, waterscooters, het duiken, pa..

  1 + / 0 - Stemmen | 4.732x Bekeken
 • After Sex  

  After Sex

  After Sex

  1 + / 0 - Stemmen | 6.392x Bekeken
 • Triple Cross  

  Triple Cross

  Triple Cross

  Wanneer nachtclubeigenaar Alex en diens rechterhand beginnen samen te werken met drie misdadigers die zich de Bandidos noemen, beseffen ze nog niet dat dit tot een levensgevaarlijke situatie zal leiden. Na een overval wordt Eduardo, de leider van de Bandidos, immers verliefd op een vrouw die bij die misdaad betrokken is. Alex probeert Eduardo ervan te overtuigen om afstand te houden van ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.325x Bekeken
 • Garrison  

  Garrison

  Garrison

  Sergeant Daniel McManus is terug thuis van de oorlog. Overdag traint hij een nieuwe lichting recruten, s nachts wordt hij geplaagd door nachtmerries. Maar dan krijgt McManus te horen dat zijn squadleider en vriend Cross gedeserteerd is. Hij krijgt 48 uur de tijd om hem veilig terug te brengen binnen de muren van de basis, de Garrison. Tijdens zijn zoektocht, komt hij een mysterie op het ..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.812x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter