• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Thriller films

 • Jaws 3  

  Jaws 3

  Jaws 3

  Het attractiepark Seaworld in Florida wordt belaagd door een monsterlijk grote witte vrouwtjeshaai die op zoek is naar haar jong en in het labyrint van plexiglas tunnels de toeristen de schrik op het lijf jaagt. Jaws 3 is de derde film uit een cyclus van in totaal vier spannende avonturen met in de hoofdrol de beroemdste haai aller tijden... Groter en angstaanjagender dan ooit!

  0 + / 0 - Stemmen | 2.945x Bekeken
 • Patricia Cornwell - The Front  

  Patricia Cornwell - The Front

  Patricia Cornwell - The Front

  Na het succes van All Risk schreef Patricia Cornwell haar tweede bestseller rondom openbaar aanklager Monique Lamont en haar onderzoeker Winston Garano: The Front. In deze verfilming van dat spannende boek buigt Garano zich over een moordzaak in 'Watertown', een van de slechtere buurten van de stad. Garano's onderzoek brengt hem in conflict met 'The Front', een samenwerkingsverband van k..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.634x Bekeken
 • Ca$h  

  Ca$h

  Ca$h

  1 + / 0 - Stemmen | 3.520x Bekeken
 • Daybreakers  

  Daybreakers

  Daybreakers

  Het jaar: 2019. De mensheid is ten prooi gevallen aan een vampiervirus. De laatste overlevenden worden opgejaagd voor hun bloed. Langzaam maar zeker raakt de bloedvoorraad op. Dat zou het einde betekenen van zowel de mensheid als de vampiers. Wetenschapper Edward Dalton, zelf een vampier, werkt aan een bloedvervanger. Maar zonder resultaat. Dan ontmoet hij een man die beweert een manier ..

  2 + / 0 - Stemmen | 3.713x Bekeken
 • Millennium 3 Gerechtigheid  

  Millennium 3 Gerechtigheid

  Millennium 3 Gerechtigheid

  Nadat Lisbeth Salander een levensbedreigende aanslag heeft overleefd, wordt ze in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere, pijnlijke verleden: Alexander Zalachenko. Salander wordt gezocht voor moord en door de media is ze neergezet als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist is overtuigd van haar onschuld...

  0 + / 0 - Stemmen | 4.609x Bekeken
 • Legendary Assassin  

  Legendary Assassin

  Legendary Assassin

  Op een afgelegen eiland spoort de huurmoordenaar Bo (Wu Jing) de machtige maffiabaas Ma (Keu Zhan-Wen) op, brengt hem gewelddadig om het leven en neemt zijn hoofd mee. Maar door het opstekende onweer kan Bo het eiland niet meer verlaten en stuit hij toevallig op de knappe politieagente Hiu. Ondertussen geeft de woedende weduwe Ma haar ondergeschikten opdracht om het lijk zonder hoofd teg..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.457x Bekeken
 • Beck - Eye of the Storm  

  Beck - Eye of the Storm

  Beck - Eye of the Storm

  Wanneer een collega van Martin Beck wordt verdacht van de moord op een eco-activiste, wordt zijn loyaliteit op de proef gesteld. Terwijl zijn collega op eigen houtje de echte moordenaar probeert te vinden, ontdekt Beck dat de eco-activisten een aanslag plannen. Samen met de Zweedse geheime dienst moet Beck alles op alles zetten om een ramp te voorkomen.

  0 + / 0 - Stemmen | 3.055x Bekeken
 • Colic  

  Colic

  Colic

  Phrae Ploy en Pongpop zijn een jong stel. Wanneer zij ontdekt dat ze zwanger is, trouwen ze en trekken ze in bij Phrae Ploy's moeder. De rust wordt echter verstoord wanneer het huis naast hen in brand vliegt en de buurvrouw levend verbrand wordt. Enige tijd later wordt hun zoontje geboren. Maar met het jongetje, dat constant ligt te schreeuwen, lijkt meer aan de hand te zijn dan zij in e..

  3 + / 0 - Stemmen | 3.511x Bekeken
 • West 32nd  

  West 32nd

  West 32nd

  John (John Cho) is een jonge, ambitieuze advocaat in New York van Koreaanse afkomst. Als hij van zijn kantoor een moordzaak krijgt toegewezen, stuit hij op de Koreaanse onderwereld van Manhattan: Koreatown of kortweg K-town. Omdat hij in de VS is geboren en westers is opgevoed, spreekt hij de Koreaanse taal niet en kent hij deze wijk niet. Met veel inzet begeeft hij zich in deze complexe..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.955x Bekeken
 • Edgar Allen Poes Ligeia  

  Edgar Allen Poes Ligeia

  Edgar Allen Poes Ligeia

  0 + / 0 - Stemmen | 2.911x Bekeken
 • Shadows in the Palace  

  Shadows in the Palace

  Shadows in the Palace

  Een prachtige historische thriller, gefilmd met schitterende decors en kleurrijke kostuums. In de afgeslotenheid van het paleis van de koning schetst regisseuse Mi-jeong Kim een beeld van de pikorde, kleingeestige jaloezie en beklemmende druk aan het hof, tegen de achtergrond van een indrukwekkende moordzaak. Op talloze momenten doet de film sterk denken aan 'The name of the rose'. Als d..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.939x Bekeken
 • Harry Brown  

  Harry Brown

  Harry Brown

  Harry Brown vertelt het verhaal van de gepensioneerde marinier en weduwnaar Harry Brown. Brown leidt een teruggetrokken leven in een achterstandswijk in London, waar hij dagelijks geconfronteerd wordt met hangjongeren en waar drugs en wapens aan de orde van de dag zijn. De dagen brengt hij door met zijn enige en beste vriend Leonard. Als Leonard op een dag vermoord wordt door de plaatsel..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.123x Bekeken
 • Bram Stokers Draculas Guest  

  Bram Stokers Draculas Guest

  Bram Stokers Draculas Guest

  Bram Stoker is verliefd geworden op zijn vriendin Elisabeth, maar haar vader, Admiraal Murray, is er tegen dat hij haar ten huwelijk vraagt. Elisabeth is gebroken van verdriet en vlucht weg uit Londen. Ze wordt door Dracula ontvoerd en gevangen gehouden in zijn kasteel. Dracula weet dat hij spoedig het bezoek van Bram Stoker mag verwachten. Hij plant een valstrik voor hem door een oude v..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.737x Bekeken
 • Katalin Varga  

  Katalin Varga

  Katalin Varga

  Tergend spannende zoektocht van Katalin en haar zoontje naar haar verkrachter en de biologische vader van haar kind. Met zijn speelfilmdebuut Katalin Varga (2009) trok de Britse regisseur Peter Strickland wereldwijd de aandacht. Zijn vertelling over een verstoten vrouw kreeg een Zilveren Beer op het filmfestival van Berlijn voor het geluidsontwerp en ontving een European Film Award voor ..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.590x Bekeken
 • Mr Horror Presents - Phantasm 03  

  Mr Horror Presents - Phantasm 03

  Mr Horror Presents - Phantasm 03

  Ze dachten dat hij dood was, maar de Tall Man is terug! Wanneer Mike wordt ontvoerd door de Tall Man, zet ex-ijscoman Reggie alles op alles om hem te bevrijden. Gewapend met zijn vierloops shotgun en met hulp van een sexy kung fu queen, opent hij de jacht op de Tall Man. Maar die slaat keihard terug met zijn dodelijke, vliegende bollen en zijn leger moordzuchtige dwergen!

  0 + / 0 - Stemmen | 2.694x Bekeken
 • Across the Hall  

  Across the Hall

  Across the Hall

  Een doodgewone avond neemt een gevaarlijke wending wanneer Julian een panisch telefoontje krijgt van zijn beste vriend Terry. Terry zegt dat hij zijn ontrouwe verloofde June is gevolgd naar een duister hotelletje aan de andere kant van de stad. En om het nog erger te maken; Terry zit in het hotel in een andere kamer "across the hall" en wil de man waar June mee is vermoorden.

  0 + / 0 - Stemmen | 1.425x Bekeken
 • Serbian Scars  

  Serbian Scars

  Serbian Scars

  Alex gaat van Servie naar Chicago om z'n broer Peter te vinden en ook z'n vader te redden, die dodelijk ziek is. Alex realiseert zich niet, dat hun vader gebruikt wordt door terrorist Dreg, die denkt dat zoon Peter de ins en outs weet van een verwoestend chemisch wapen, die hun vader heeft gemaakt in de Koude Oorlog. Dreg probeert in dit dodelijke spel op allerlei manieren dit chemische ..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.876x Bekeken
 • Vice  

  Vice

  Vice

  VICE is een klinkende psychologische thriller over een politie-agent, die de weg kwijt is. Detective Walker is een erg gebrekkige held, die hard werkt en zichzelf elke keer weer probeert te bewijzen. Net zoals in de films The Usual Suspects en Narc, wordt de kijker geconfronteerd met de dodelijke dubbelzinnigheid in de onderwereld van drugs. VICE neemt de kijker mee en laat niet los, tot..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.384x Bekeken
 • The Box  

  The Box

  The Box

  Norma en Arthur Lewis, een jong stel dat in een buitenwijk woont, krijgen een simpel houten doosje cadeau. Een vreemdeling komt langs met het bericht dat de eigenaar van het doosje een miljoen Dollar zal krijgen als die op een knop drukt. Maar de druk op de knop zorgt er ook voor dat ergens anders op de wereld iemand sterft, iemand die ze niet kennen. Met de doos maar 24 uur in hun bezit..

  0 + / 1 - Stemmen | 3.450x Bekeken
 • Red Mist  

  Red Mist

  Red Mist

  In een ziekenhuis krijgt een coma patient een niet getest geneesmiddel toegediend door een jonge, onervaren, arts. In plaats dat de patient (een haveloze, alleenstaande man) beter wordt, kan hij uit zijn lichaam treden om wraak te nemen op de groep studenten die hem in deze toestand hebben gebracht. De dokter, die zelf deel uitmaakte van deze groep, wordt naast haar collega's zelf ook do..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.338x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter