• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

newest icon Thriller films

 • 388 Arletta Avenue  

  388 Arletta Avenue

  388 Arletta Avenue

  Stel je voor dat je constant bespioneerd wordt, zonder dat je het weet... Dat iemand 's nachts je slaapkamer binnen sluipt om je te filmen. Het overkomt het getrouwde stel James en Amy. Een mysterieus figuur heeft hun huis en auto voorzien van piepkleine camera's en microfoons. Vervolgens ontregelt hij het leven van James en Amy en kijkt hij hoe ze reageren. Wat begint met kleine pesteri..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.265x Bekeken
 • Bait  

  Bait

  Bait

  De overval op de supermarkt van een Australisch kustplaatsje had niet op een ongelukkiger moment gepland kunnen worden. Net als een gewapende kerel midden in de zaak zijn wapen trekt, dondert een monsterlijke tsunami over het stadje die alles op haar pad verzwelgt. Doodsbang ontvluchten de overlevenden het water op zoek naar veiligheid op de stellingen van de ondergelopen winkel. De span..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.786x Bekeken
 • The Bourne Legacy  

  The Bourne Legacy

  The Bourne Legacy

  De scenarist van de vorige Bourne-films, Tony Gilroy, regisseert het vervolg op deze enorm populaire reeks spionagefilms: The Bourne Legacy. Jason Bourne heeft de vuile was van de illegale clandestiene programma's Treadstone en Blackbriar buiten gehangen. Om zich in te dekken besluit de top van de samenzwering om de overgebleven agenten permanent uit te schakelen. Onder hen bevindt zich ..

  5 + / 0 - Stemmen | 3.913x Bekeken
 • Mysteria  

  Mysteria

  Mysteria

  Aleister is een scenarioschrijver die zijn beste tijd heeft gehad. Hij zit in de schulden, drinkt te veel en kan maar geen inspiratie vinden voor zijn werk. Dan krijgt hij een telefoontje van ene Lavinia. Zij studeert aan de filmacademie en zou het een enorme eer vinden om hem te leren kennen. De twee maken een afspraak en de ontmoeting wordt een redelijk succes. In ieder geval zijn Lavi..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.533x Bekeken
 • A Kiss and a Promise  

  A Kiss and a Promise

  A Kiss and a Promise

  David Beck heeft een psychische stoornis, maar de buitenwereld merkt daar niets van. Hij runt een pension met zijn vrouw Samantha, een vurig type met masochistische trekjes. Hun enige gast is beginnend schrijver Charlie, een dwangmatige leugenaar die door iedereen aardig gevonden wil worden. De rust in het huishouden wordt verstoord wanneer aan de rand van de stad het lijk van een jong m..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.571x Bekeken
 • Red Nights  

  Red Nights

  Red Nights

  De opportunistische Catherine krijgt een doos met een wit jaden zegel in handen dat ooit zou hebben toebehoord aan de legendarische eerste keizer van China. Ze reist naar Hong Kong om de doos voor veel geld te verkopen. In de Aziatische metropool produceert kunstmecenas Carrie een opvoering van De Keizer van Jade, een opera over de beul van de eerste keizer. De man stond er om bekend een..

  0 + / 0 - Stemmen | 1.985x Bekeken
 • The Samaritan  

  The Samaritan

  The Samaritan

  Na twintig jaar doorgebracht te hebben in de gevangenis is Foley (Samuel L. Jackson) klaar met zijn leven als oplichter. Wanneer hij de jonge vrouw Iris (Ruth Negga) ontmoet lijkt een nieuwe start werkelijkheid te worden. Maar zijn verleden blijkt een hardnekkige metgezel. Ethan (Luke Kirby), de zoon van zijn voormalige partner, heeft een ingenieus plan en hij wil Foley erbij betrekken. ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.249x Bekeken
 • Red Lights  

  Red Lights

  Red Lights

  Niets is wat het lijkt in deze heftige thriller over de paranormale wereld. Is alles list en bedrog of bestaan er toch mensen met een onverklaarbare kracht en kennis? Professor Matheson heeft er als wetenschapper haar missie van gemaakt om alle mediums, helderzienden en paragnosten te ontmaskeren. Haar assistent, student Tom Buckley, heeft geleerd alle trucs te doorzien om te onthullen h..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.543x Bekeken
 • Ill Manors  

  Ill Manors

  Ill Manors

  Ill Manors is een rauwe misdaadthriller die zich afspeelt in de meedogenloze straten van Londen. De film volgt zes jonge mensen, die allen moeite hebben om het geweld van misdaad, drugs en bendes te overleven dat hen dagelijks overspoelt. Junkie Michelle is op zoek naar haar volgende shot, en neemt het destructieve pad naar de wrede drugsdealer Ed, die voor niets terugdeinst om zijn verl..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.603x Bekeken
 • A Lonely Place to Die  

  A Lonely Place to Die

  A Lonely Place to Die

  Deze keiharde en griezelig realistische actiethriller speelt zich af in de onherbergzame hooglanden van Schotland. Een team van vijf bergbeklimmers is daarheen gereisd om te trainen voor de gevaarlijke beklimming van de Eiger, die voor later dat jaar op het programma staat. De oefenstage neemt echter een dramatische wending wanneer de vijf op hun tweede dag in de Schotse bergen een vreem..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.702x Bekeken
 • Doomsday Book  

  Doomsday Book

  Doomsday Book

  De mensheid stevent af op haar eigen vernietiging. Maar wie krijgt respijt / uitstel op de Dag des Oordeels? In de stijl van I-ROBOT en de visueel bedwelmende en beklemmende Melancholia van regisseur Lars von Trier. De film gaat het filosofische debat aan over technologie en menselijkheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het thema van ''de Dag des Oordeels''. Dit wordt overtuigend ne..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.643x Bekeken
 • Outlaw Country  

  Outlaw Country

  Outlaw Country

  Een misdaad thriller / drama die zich afspeelt tegen de achtergrond van Zuid-georganiseerde misdaad en Nashville royalty waar muziek, liefde, hoop en tragedie botsen.

  0 + / 0 - Stemmen | 1.623x Bekeken
 • The Entitled  

  The Entitled

  The Entitled

  Het leven van Paul Dynan wordt op zijn kop gezet wanneer hij besluit om drie jonge mensen te ontvoeren en ze vast te houden voor losgeld om zo zijn eigen familie te redden. De zaken lopen uit de hand wanneer zijn psychotische partners schietgraag blijken te zijn en de gijzelaars zo hun eigen verrassingen in petto hebben voor de ontvoerders. Wanneer het bloed is vergoten en zijn perfecte ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.376x Bekeken
 • The Double  

  The Double

  The Double

  De gepensioneerde CIA agent Paul Shepherdson wordt opnieuw aan het werk gezet door de jonge, ambitieuze FBI agent Ben Geary om de mysterieuze moord op te lossen van een Amerikaanse senator. De voormalige CIA agent wordt bij de moordzaak betrokken vanwege zijn extensieve kennis over een oud-Russische huurmoordenaar genaamd "Cassius" wiens werkwijze identiek overeenkomt met de moord op de ..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.519x Bekeken
 • 31 North 62 East  

  31 North 62 East

  31 North 62 East

  Corruptie, verraad en wraak staan centraal in deze actiethriller. De Britse premier ligt zwaar onder vuur in verkiezingstijd. Hij kan met de steun van een machtig handelscartel de verkiezingen vrijwel zeker naar zich toetrekken. Maar hiervoor moet hij een illegale wapendeal sluiten met een groep terroristen. Zij willen de deal alleen afronden als ze de positie doorkrijgen van een command..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.212x Bekeken
 • The Raven  

  The Raven

  The Raven

  Baltimore, 1900. Een moeder en een dochter worden op brute wijze om het leven gebracht en rechercheur Emmett Fields wordt op de zaak gezet. Tijdens zijn onderzoek stuit hij op een schokkende ontdekking: de misdaad komt tot in de details overeen met een fictief misdaadverhaal geschreven door de onsuccesvolle auteur en dichter Edgar Allan Poe. Terwijl Poe ondervraagd wordt door rechercheur..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.375x Bekeken
 • Profile of a Killer  

  Profile of a Killer

  Profile of a Killer

  David is een jonge, hoogbegaafde en ongekend wrede seriemoordenaar. Met berekende precisie begaat hij de ene moord na de andere. Zonder moeite blijft hij de FBI steeds een stap voor. FBI Agent Rachel Cade leidt het onderzoek. Ze besluit de hulp in te roepen van de beroemde gepensioneerde profielmaker Saul Aitken. Maar de psychopaat blijkt haar voor te zijn. Hij ontvoert Saul en houdt hem..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.754x Bekeken
 • Insight  

  Insight

  Insight

  0 + / 0 - Stemmen | 3.586x Bekeken
 • The Chameleon  

  The Chameleon

  The Chameleon

  Deze intrigerende thriller is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. De Amerikaanse jongen Nicholas Barclay is sinds zijn dertiende vermist geweest als hij plotseling opduikt in Spanje. Hij vertelt dat hij destijds is ontvoerd, waarna men hem heeft gedwongen tot kinderprostitutie. Als gevolg daarvan lijdt hij nog steeds aan geheugenverlies. Na thuiskomst in de Verenigde Staten blijkt dat..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.526x Bekeken
 • Headhunters  

  Headhunters

  Headhunters

  Roger is een man die het allemaal lijkt te hebben: hij is de meest succesvolle headhunter van Noorwegen, is getrouwd met de mooie galeriehoudster Diana en woont in een prachtige villa. Hij leeft echter boven z'n stand. Om z'n levensstijl te kunnen volhouden steelt hij kunstwerken. Op de opening van een nieuwe galerie stelt z'n vrouw hem voor aan Clas Greve. Deze laatste is niet alleen de..

  0 + / 0 - Stemmen | 3.343x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter