• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

Fatal Call

Gerne: Thriller
Tijdens een borrel met wat collega's ontmoet Mitch de bloedmooie en verleidelijke Amy. Er ontstaat een heftige romance tussen de twee. Mitch kan zijn geluk niet op, maar dat verandert snel wanneer hij hoort dat Amy getrouwd is. Zijn leven wordt volledig op z'n kop gezet wanneer Amy's man vermoord wordt en hij wordt beschuldigd van de moord. Tegelijkertijd duikt er een onbekende man op, die alles in het werk stelt om Mitch om het leven te brengen. Mitch raakt verwikkeld in levensgevaarlijke intriges, leugens en geweld. Niemand is te vertrouwen en hij is volledig op zichzelf aangewezen om te ontkomen aan de politie en de mysterieuze moordenaar die hem op de hielen zitten. Maar Mitch blijkt zelf ook een duister geheim te hebben. Een geheim dat hem juist nu achterhaalt, met dodelijke gevolgen...
Film kijken bij MejaneTrailer
thumup0 thumdown0

Details

+ Stemmen : 0
- Stemmen : 0
Aantal reviews : 0
Bekeken : 2.561x

nieuwsbrief Meer aanbevolen thriller films

 • The Shallows  

  The Shallows

  The Shallows

  Nancy wordt aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai. Ze komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand. Zal ze de oversteek wagen?

  21 + / 2 - Stemmen | 5.654x Bekeken
 • The Forger  

  The Forger

  The Forger

  21 + / 0 - Stemmen | 5.083x Bekeken
 • Nerve  

  Nerve

  Nerve

  20 + / 5 - Stemmen | 4.156x Bekeken
 • De Held  

  De Held

  De Held

  Sara Silverstein is net met haar man Jacob en kinderen teruggekeerd uit Los Angeles. Ze is eigenlijk nooit in aanraking gekomen met geweld, dus als haar zoon Mich zich aanmeldt bij de US Marines voelt Sara zich overrompeld en machteloos. Juist op dat moment komt haar vader Herman plotseling te overlijden en wordt Sara aangerand door een vermomde man die haar lijkt te kennen. Als vlak daa..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.322x Bekeken
 • Numb  

  Numb

  Numb

  0 + / 0 - Stemmen | 2.333x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter