• The Internship
  The Internship Gerne: Komedie

 • Red 2
  Red 2 Gerne: Actie

  In de explosieve actiekomedie Red 2 wil ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) samen met zijn vriendin (Marie-Louise Parker) en zijn beste, iets wat wereldvreemde, vriend (John Malkovich) een team samenstellen waarmee ze de wereld kunnen behoeden voor een ramp. Om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen heeft hij een meedogenloos team nodig. Frank bevrijdt Edward Bailey (Anthony Hopkins), de uitvinder ..

 • Jobs
  Jobs Gerne: Drama

  Jobs (Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple Computer op te richten. Dankzij een investering van Mike Markkula maakt het bedrijf grote sprongen. Apple maakt echter moeilijke tijden door en de drie lopen tegen diverse problemen aan. St..

 • Hummingbird
  Hummingbird Gerne: Thriller

  Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant ..

  thumup73 thumdown17
 • The Hangover 3
  The Hangover 3 Gerne: Komedie

  Twee jaar na het Bangkok-avontuur zit rampenmagneet Leslie Chow zogezegd opgesloten in een Thaise gevangenis en leiden Phil, Stu en Doug eindelijk een heerlijk rustig leventje - tot hun beste vriend Alan zijn medicijnen niet meer wil slikken, de pedalen verliest en zo het startschot geeft voor weer een aaneenschakeling van tragikomische momenten. Regisseur Todd Phillips heeft het beste voor laatst bewaard in deze waa..

Eminem: AKA

Gerne: Urban
Film kijken bij MejaneTrailer
thumup0 thumdown0

Details

+ Stemmen : 0
- Stemmen : 0
Aantal reviews : 0
Bekeken : 7.580x

nieuwsbrief Meer aanbevolen urban films

 • Diggin For Dollars  

  Diggin For Dollars

  Diggin For Dollars

  Wanneer Kevin en Paul samen met hun vriend Big Bear naar de stad trekken om daar te kunnen genieten van het uitgaansleven en de knappe vrouwen, hebben ze geen idee van wat hen te wachten staat. Big Bear laat zich verleiden tot een bezoek aan een meisje van de nacht, maar krijgt een hartaanval vooraleer hij de kans heeft iets te doen. Om hem te eren, kopen zijn twee kameraden een loterij..

  0 + / 0 - Stemmen | 4.287x Bekeken
 • Shutter  

  Shutter

  Shutter

  Een blanke fotograaf raakt bevriend met een zwarte jongen en leert hem het vak van fotograferen, zeer tegen de zin van diens oudere broer. De jongen wordt uitgedaagd om gedurende een paar nachten met zijn broer en zijn straatbende mee te gaan. Hij weet het vertrouwen van de bendeleden te winnen en hun levensstijl op beeld vast te leggen. Wanneer de bende zich te buiten gaat aan grof gewe..

  2 + / 0 - Stemmen | 5.649x Bekeken
 • Out Kold  

  Out Kold

  Out Kold

  Een ex-bokser wordt door een pooier ingehuurd om zijn zaken te beschermen. Hij is terechtgekomen in een louche wereld waarin hij er best geen eigen mening op nahoudt. Urban Movie met Ice T die helaas geen meerwaarde kan geven aan de film. Gewone gangsteractie zonder verhaal en standaard oneliners en geweergezwaai.

  0 + / 0 - Stemmen | 2.827x Bekeken
 • Random Acts of Violence  

  Random Acts of Violence

  Random Acts of Violence

  Isaiah Knight, als teenager door zijn vader verlaten en opgezadeld met de zorg voor zijn moeder en zusje, sluit zich aan bij de beruchtste bende van L.A. de Platinum Playaz. Na jaren van angst en geweld, besluit Isaiah uit de misdaad te stappen en begint een nachtclub. Waneer Lynch, de leider van de Playaz, een grote drugsdeal wil afsluiten, maar daarbij Isaiah op zijn pad treft, besluit..

  0 + / 0 - Stemmen | 2.706x Bekeken
 • Father Of Lies  

  Father Of Lies

  Father Of Lies

  0 + / 0 - Stemmen | 2.829x Bekeken

nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief

Graag op de hoogte? Meld je dan nu aan.

Twitter